Smoke.
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
merhaba arkadaşlar bir öneri almak istiyorum sizlerinde fikirlerinize ihtiyacım var
ben 2017 de iphone 8 plus almıstım bu zamana kadar kullandım ama artık telefon gitmiyor gibi bir hal aldı üst ahizesi patlamış alt hoparlör de keza aynı durumda birde pil saglıgı %75 gösteriyor sarjı 25 düştügü zaman direkt kapanıyor sarjda çok ısınıyor herhalde günde 5 kere sarj ediyorum fazlada uzatmim
ben yeni bir telefon almak istiyorum ve buda iphone 15 pro max olsun istiyorum hem uzun yıllar götürür diye bir arkadasım bana bir öneride bulundu dediki 15 alıyorsan yanında 8 serisi akıllı saatleri varmıs onuda al yanında da airpods al dedi hepsi bir arada iyi calısıyor vs demişti böyle olunca fiyat baya bi artıyor tabi sizce böyle gereklimi alınır mı almalımıyım bide yani bilemiyorum ne yapmam gerektigini ama sunu çok iyi biliyorum artık bir tane telefon almalıyım elimdeki daha götürmücek gibi duruyor teşekkürler
ben 2017 de iphone 8 plus almıstım bu zamana kadar kullandım ama artık telefon gitmiyor gibi bir hal aldı üst ahizesi patlamış alt hoparlör de keza aynı durumda birde pil saglıgı %75 gösteriyor sarjı 25 düştügü zaman direkt kapanıyor sarjda çok ısınıyor herhalde günde 5 kere sarj ediyorum fazlada uzatmim