Herhangi bir elektronik ürün( 1er tane sanırım), sigara kullanılıyorsa elektronik sigara, parfüm.arkadaşlar ispanyaya bir tanıdığım gidecek neler aldırtabilirim?
Bizemi getittircen knkmarkadaşlar ispanyaya bir tanıdığım gidecek neler aldırtabilirim?
cex store'da baya güzel şeyler oluyor çok uygun fiyata 20 euro'ya iphone 6s almıştım nintendo switch 1. nesiller de 200-300 euro civarında türkiyede 12-13k'ya bile koysan rahatlıkla satarsınarkadaşlar ispanyaya bir tanıdığım gidecek neler aldırtabilirim?
kâr amacım pek yok hocam kendim için ürün istiyorum ama bakayım bulabilirsem alayımcex store'da baya güzel şeyler oluyor çok uygun fiyata 20 euro'ya iphone 6s almıştım nintendo switch 1. nesiller de 200-300 euro civarında türkiyede 12-13k'ya bile koysan rahatlıkla satarsın
Ps olabilir belkiarkadaşlar ispanyaya bir tanıdığım gidecek neler aldırtabilirim?
warsa banada walla parası neyse verıcemusta bana ordan bitane rtx 4090 sar !
tamam sana zurna saralımwarsa banada walla parası neyse verıcem
hacı ps5 getirsene çok ucuza geliyo ben 20bin vercem bu ay ispanyadan al kendine baya ucuza getiriyosunarkadaşlar ispanyaya bir tanıdığım gidecek neler aldırtabilirim?