Yardım ETS2 düşük hız cok yavas

HAROG

80+
Reaksiyon skoru
4
merhaba arkadaşlar aşadaki fotorafta gördüğünüz gibi ets2 de vites 8 9 olmasına rağmen 34 40 kmh hızlarında dolaşıyorum kaç kere oyunu sil yükle yapsamda değişmedi tek çare olarak buraya başvurdum 1. viteste tır 25 kmh gitmesi lazımken (stock) benim max 7 görüyor hız sınırlayıcısıda kapalı yardım edermisiniz

Ekler

• Euro Truck Simulator 2 Screenshot 2024.02.04 - 14.03.37.48.png
    Euro Truck Simulator 2 Screenshot 2024.02.04 - 14.03.37.48.png
    2.1 MB · Hit: 75
  • Euro Truck Simulator 2 Screenshot 2024.02.04 - 14.03.45.50.png
    Euro Truck Simulator 2 Screenshot 2024.02.04 - 14.03.45.50.png
    2.8 MB · Hit: 78
Modları kapat
Cekiciyi değiştirip bir daha dene (aşınma var olabilir)

merhaba arkadaşlar aşadaki fotorafta gördüğünüz gibi ets2 de vites 8 9 olmasına rağmen 34 40 kmh hızlarında dolaşıyorum kaç kere oyunu sil yükle yapsamda değişmedi tek çare olarak buraya başvurdum 1. viteste tır 25 kmh gitmesi lazımken (stock) benim max 7 görüyor hız sınırlayıcısıda kapalı yardım edermisiniz
otomatik vitestemi ?

tır 2. el ise muhtemelen aşınmısa çok fazla. Onu yaptırman gerek. Eğer yaptıracak param yok diyorsan. Cheat engine üzerinden tırın full tamir fiyatını ekle hesabına. Ama söyle bilgi veriyim şuanki paran 2k ama tırın tamir ücreti 50k ise 52 k at hem eski paran kalmış olur.

tır 2. el ise muhtemelen aşınmısa çok fazla. Onu yaptırman gerek. Eğer yaptıracak param yok diyorsan. Cheat engine üzerinden tırın full tamir fiyatını ekle hesabına. Ama söyle bilgi veriyim şuanki paran 2k ama tırın tamir ücreti 50k ise 52 k at hem eski paran kalmış olur.
bir deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk hala aynı

Ayarlarda hız sınırı açık mı

knk değiştirdim ama hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yük olmamasına rağmen aynı
Hocam pek fazlada seçenek yok yani artık. Hız sınırı kapalı diyorsunuz motoru yükseltim yine aynı diyorsunuz. Tek seçenek modlu tır veya motor kurup denemek

Geri