Öneri LoL hesap kasıp satmak mantıklı mı

swynz

80+
Reaksiyon skoru
100
başlıkta olduğu gibi 14 yaşındayım bilgisayar almak için para biriktiricem napabilirim ve sizce instada falan olan freelancing vb mantıklı mı??

başlıkta olduğu gibi 14 yaşındayım bilgisayar almak için para biriktiricem napabilirim ve sizce instada falan olan freelancing vb mantıklı mı??
3 ay tatilde çalış lol hesap falan olmaz bence

hesap kasıp satarsın belki ama kaç tl ye, bir hesabı kaç günde satarsın bilinmez, uğraşmaya değmez kısaca

3 ay tatilde çalış lol hesap falan olmaz bence
hangi yerde çalışabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesap kasıp satarsın belki ama kaç TL ye, bir hesabı kaç günde satarsın bilinmez, uğraşmaya değmez kısaca
zaten hep oynuyorum para kazanayım diye 350 ye satıcam arkadaşımla yapıcam kolay olucak

zaten hep oynuyorum para kazanayım diye 350 ye satıcam arkadaşımla yapıcam kolay olucak
zümrüt elmas arasını 300-400 tl ye belki satarsın wr de önemli tabi.

işe girebilirsin mahalle esnafına sor abi eleman lazım mı diye 30 lvl olucan ondan sonra rank kasıcan satıcan dğeil pc 2 ayda 1 ram alırsın hiç gereği yok işe gir asgari ücret verirler mi emin değilim ama kafede filan çalışabilirsin belki

Güzel bir getirisi yok ki. Her gün oynayıp 2 haftada bunu becerip hemen satsan dahi aylık 700tl kazancın oluyor. Uğraştığına değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,693
Üyeler
174,766
Son üye
Mienaa
Geri