3 ay tatilde çalış lol hesap falan olmaz bencebaşlıkta olduğu gibi 14 yaşındayım bilgisayar almak için para biriktiricem napabilirim ve sizce instada falan olan freelancing vb mantıklı mı??
lol yeni hesapları 0 dan dereceli açana kadar kasmaktan bahsediyosan gram mantıklı değilbaşlıkta olduğu gibi 14 yaşındayım bilgisayar almak için para biriktiricem napabilirim ve sizce instada falan olan freelancing vb mantıklı mı??
ilk öyle yapıp sonra 30 level urnaked alıp plat yapıp satmayı düşünüyorumlol yeni hesapları 0 dan dereceli açana kadar kasmaktan bahsediyosan gram mantıklı değil
hesap kasıp satarsın belki ama kaç tl ye, bir hesabı kaç günde satarsın bilinmez, uğraşmaya değmez kısacabaşlıkta olduğu gibi 14 yaşındayım bilgisayar almak için para biriktiricem napabilirim ve sizce instada falan olan freelancing vb mantıklı mı??
hangi yerde çalışabilirim3 ay tatilde çalış lol hesap falan olmaz bence
zaten hep oynuyorum para kazanayım diye 350 ye satıcam arkadaşımla yapıcam kolay olucakhesap kasıp satarsın belki ama kaç TL ye, bir hesabı kaç günde satarsın bilinmez, uğraşmaya değmez kısaca
çaycı,tekstil vb. çalışırsınız hocam.hangi yerde çalışabilirim
zümrüt elmas arasını 300-400 tl ye belki satarsın wr de önemli tabi.hangi yerde çalışabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten hep oynuyorum para kazanayım diye 350 ye satıcam arkadaşımla yapıcam kolay olucak
Plat hesaba 350 TL? Plat yapmak 30 LVL yapmaktan daha kolayzaten hep oynuyorum para kazanayım diye 350 ye satıcam arkadaşımla yapıcam kolay olucak
satılıyor diye biliyorujm hocam satamazsam düşerim zatenPlat hesaba 350 TL? Plat yapmak 30 LVL yapmaktan daha kolay
wr de iyi tutarım tabii kizümrüt elmas arasını 300-400 TL ye belki satarsın wr de önemli tabi.
işe girebilirsin mahalle esnafına sor abi eleman lazım mı diye 30 lvl olucan ondan sonra rank kasıcan satıcan dğeil pc 2 ayda 1 ram alırsın hiç gereği yok işe gir asgari ücret verirler mi emin değilim ama kafede filan çalışabilirsin belkibaşlıkta olduğu gibi 14 yaşındayım bilgisayar almak için para biriktiricem napabilirim ve sizce instada falan olan freelancing vb mantıklı mı??
Güzel bir getirisi yok ki. Her gün oynayıp 2 haftada bunu becerip hemen satsan dahi aylık 700tl kazancın oluyor. Uğraştığına değmez.hangi yerde çalışabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten hep oynuyorum para kazanayım diye 350 ye satıcam arkadaşımla yapıcam kolay olucak