Çözüldü✓ Rx 570 450 wat yeterli mi ?

Tamam ben burdan yazarım artık ne zaman görürsen sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi zarar gelir mi sisteme kısa devre dalan yapar mı yoksa hiç mi açılmaz yeterli olmazsa hocam
Hocam amd kartlarda kalitesiz güç kaynağı wattman sorunu oluşturabiliyor.

Tamam ben burdan yazarım artık ne zaman görürsen sağol

Bi zarar gelir mi sisteme kısa devre dalan yapar mı yoksa hiç mi açılmaz yeterli olmazsa hocam

Sisteme bir zarar olmaz, bir sorun olucağınıda sanmıyorum. Zamanında kalitesiz dandik bir PSU ile RX 580 kullandım ben sıfır sıkıntı ile :D.

Valla ben uyardım gerisi size kalmış . Foruma gelip umarım wattman ile alakalı konu açmazsın.

Kaliteli 300-350W bile yeter bilmiyorsan sallama.
Hocam bende biliyorum besler psu yükü ne kadar fazla okadar fazla riple . Amd kartlar psu riple 'dan en çok etkilenen kartlar.

Sistemim apu bir sistem bende Rx 570 eklemeye karar verdim sitemime.

Sistemim ;

İşlemci : ryzen 3 3200g
Anakart : Asus a320m-e
RAM : 16 gb dual channel
Power : redrock 450 wat

Rx 570 eklersem psu yeterki mi ?
Rx 570 nitro+ oc ver. 4gb ekran kartlı sistemim vardı. 450w thermaltake litepower ile 6 yıl sıkıntısız kullandım.

Valla ben uyardım gerisi size kalmış . Foruma gelip umarım wattman ile alakalı konu açmazsın.

Hocam bende biliyorum besler psu yükü ne kadar fazla okadar fazla riple . Amd kartlar psu riple 'dan en çok etkilenen kartlar.
Bi sıkıntı yaratmaz. Kendim kullandım 6 yıl biliyorum

Rx 570 nitro+ oc ver. 4gb ekran kartlı sistemim vardı. 450w thermaltake litepower ile 6 yıl sıkıntısız kullandım.

Bi sıkıntı yaratmaz. Kendim kullandım 6 yıl biliyorum
Konu şu adamın redrock psu'su var . Litepower tabii ki sorun yaratmaz riple değerleri 70mV altı.

Yeterli

Bi halt olmuyor 15 yıllık ASUS 300W PSU ile kütür kütür 150W TPD + OC lu Tam yükte 140W Güç çeken X3470 ile 3-4 yıl kullandım, şu an kardeşim kullanıyor.

Bi halt olmuyor 15 yıllık 300W PSU ile kütür kütür 150W TPD + OC lu Tam yükte 140W Güç çeken X3470 ile 3-4 yıl kullandım, şu an kardeşim kullanıyor.
Peki ..

Bi halt olmuyor 15 yıllık 300W PSU ile kütür kütür 150W TPD + OC lu Tam yükte 140W Güç çeken X3470 ile 3-4 yıl kullandım, şu an kardeşim kullanıyor.
Çok olmuş o 200w ile ben rx580 nitro + besliom catur çatır yaw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,228
Üyeler
189,575
Son üye
A.T.N.
Geri