vergi indirimli laptop almak istiyoruz

Acerin ekranı da iyi değil. Bu fiyatlara ancak bu kadar oluyor 😅
şunu buldum fiyat farkına değer mi indirimden yararlanamayacağız ama olsun göz zevkimizi bozmaya değmez :D win 11 lisanslı ve ips panel işlemcisi 11. nesil + klavyesi ışıklı

şunu buldum fiyat farkına değer mi indirimden yararlanamayacağız ama olsun göz zevkimizi bozmaya değmez :D win 11 lisanslı ve ips panel işlemcisi 11. nesil + klavyesi ışıklı

O işlemci de çok zayıf kalıyor artık. Zaten o fiyatlara alacaksanız hem IPS hem iyi işlemci bulursunuz.

acer alın hem ddr5 hem 8gb ram.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asus x515ja i3 1005g1 4 gb olanı kullanıyorum 1 nesil düşük ve ramı az memnunmuyum hayır ama windows 10 kurarsanız ve 8gb ram olması daha iyi.

Bu bütçede bu daha iyi olabilir https://www.hepsiburada.com/casper-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.75.7

casper almam hocam teşekkür ederim yine de
İyi bakın ama hocam 12k ya attığınızı almayın sakın 1235u 5700u 5500u 1155g7 bunlara bakın

Son düzenleme:
İyi bakın ama hocam 12k ya attığınızı almayın sakın 1235u 5700u 5500u 1155g7 bunlara bakın

asus iyiymiş ama galiba tn panel bu da

asus iyiymiş ama galiba tn panel bu da
Buna bakabilirsin. İşlemcisi falan da iyi WVA 120Hz panel de var 😀

12k da vergi indirimi var mi

Tn değil hocam ıps klavyesinde ş ve ğ harfi yok öyle bir eksi yanı var ancak fiyat yine de gayet iyi bence

12k da vergi indirimi var mi
Yok hocam normalde yalnız şu tarz bir şey yapma ihtimaliniz olabilir satıcıyla anlaşıp aldığınız ürünü 9499 TL den e fatura kestirip kalan miktarı EFT ile yapabilme durumu olabilir

Ben birkaç satıcıya sorduğumda Hepsiburada dan vs kabul etmişlerdi

Tn değil hocam ıps klavyesinde ş ve ğ harfi yok öyle bir eksi yanı var ancak fiyat yine de gayet iyi bence

bunun rami artırılabiliyor mu olmazsa bunu kendime alırım lenovoyu kardeşime

Yok hocam normalde yalnız şu tarz bir şey yapma ihtimaliniz olabilir satıcıyla anlaşıp aldığınız ürünü 9499 TL den e fatura kestirip kalan miktarı EFT ile yapabilme durumu olabilir

Ben birkaç satıcıya sorduğumda Hepsiburada dan vs kabul etmişlerdi
hocam dey elektronik itopyanın sanırım yarın olmazsa öyle yapıyım sorayım kendilerine

bunun rami artırılabiliyor mu olmazsa bunu kendime alırım lenovoyu kardeşime

hocam dey elektronik itopyanın sanırım yarın olmazsa öyle yapıyım sorayım kendilerine
Makul bence de hocam laptopu da iyi bir araştırın bana güzel geldi ilk bakışta özellikleri
Ram de belki direk arttırırlar onu da sorabilirsiniz
Hayırlı geceler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri