2.el ekran kartı furmark testi iyi mi ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
65
Çoklu Konu, Spam
Zotac RTX 3060 TI Twin Edge 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Kutulu. Faturalı. Çok az kullanıldı. Her Teste açık 7000 TL. 2k 8 msaa da yapılmış bi test arkadaşlar 1080p de istedim haftasonu atacak. Hatta yerimi yurdumu biliyorsun 1 hafta dene beğenmezsen geri getirirsin dedi. 4060 ile bunun arasında kaldım 3k ekleyip direkt sıfır garantili 4060 mı alayım bu 3060ti yeter mi yayın için.

Ekler

• Ek2ran Alıntısı.PNG
    Ek2ran Alıntısı.PNG
    1.1 MB · Hit: 79
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1.5 MB · Hit: 79
  • 1Ekran Alıntısı.PNG
    1Ekran Alıntısı.PNG
    1.1 MB · Hit: 74
  • 2Ekran Alıntısı.PNG
    2Ekran Alıntısı.PNG
    1.1 MB · Hit: 78
Sıcaklılar normal gözüküyor,kasa içindeki hava akışıda 3-5 derece etkileyebilir.Bu sıcaklık konusunu çok fazla kafaya takılıyor çok hafif bir undervolt yaparak kartınızı daha serin çalıştırabilirsiniz,youtubede tonla video var

Sıcaklılar normal gözüküyor,kasa içindeki hava akışıda 3-5 derece etkileyebilir.Bu sıcaklık konusunu çok fazla kafaya takılıyor çok hafif bir undervolt yaparak kartınızı daha serin çalıştırabilirsiniz,youtubede tonla video var
hocam satan abide çok samimi geldi 1 hafta dene beğenmezsen getiri herkes demez ben ona da sordum 4060 mı bu mu diye 4060 kullanmadım dedi 3 bin daha ekleyip gerek var mı 4060 almaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada içi hiç açılmadı dedi padler değişmedi macun değişmedi bakımını da yapmam lazım galiba

Kankam aynı ekran kartının beyazı var değerler normal benim gördüğüm değerlere yakın bir değer görüyorsun arkadaşın da dediği gibi 5 6 derece fark kasadan kasaya değişir normal alabilirsin.

Kankam aynı ekran kartının beyazı var değerler normal benim gördüğüm değerlere yakın bir değer görüyorsun arkadaşın da dediği gibi 5 6 derece fark kasadan kasaya değişir normal alabilirsin.
hocam benim tırstığım şey sonradan kart elimde kalır mı garantisi yok falan ama ne diyorsunuz ilk defa 2.el alıcam o yüzden dedim 4060 mı alsam

Ona kendin karar vermelisin sonuçta parayı sen veriyosun, fpsleri karşılaştır aradaki farka değermi karar ver.İllaki macunu pedleri değiştirmen lazım öldün bittin öyle biley yok sıcaklıklar normalse devam et.

hocam benim tırstığım şey sonradan kart elimde kalır mı garantisi yok falan ama ne diyorsunuz ilk defa 2.el alıcam o yüzden dedim 4060 mı alsam
Discord yaz özelden ikimiz aynı testleri yapalım karşılaştıralım değerleri. benim kart daha 3 aylık

Elektronik her zaman şans işidir sıfır kart alırsın coil whine çıkar vs.ben çok minig yapılmış kart kullandım hiçbir sorun çıkmadı bu zamana kadar

3 bin daha verebiliyosan 4060 al, hem 115w güç çeker hemde garantili olur

işte bunu sormaya çalışıyordum verebilirim hocam satan kişi de çok güvenilir geldi o yüzden tekrar konu açıp sorayım dedim
3 bin ver hem garantili hemde düşük watt çeken kartın olsun. tamam iyi hoş 3060ti güzel kart amma madem paran var verebiliyorsun hiç düşünme 4060 al, 4060 115w güç çekiyor 3060ti 200w. yarın kart sende 1-2 sene kullan termal pad+termal macun değiştireceksin illahaki o karttada nerden baksan onun maliyeti 1k'yı bulur. 2k daha çıkar hem temiz hem garantili hemde daha az ısınıp güç çeken bir kartın olur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri