2.EL Ekran Kartım Ne Kadar Eder ?

6.5-7k civarı. Alabildin mi hocam nvidia kart😂

7.5k geldiyse iyi fiyat. Alıcıya az fiyat farkı ödemesi için havale sonrası kargo yapmayı teklif edebilirsin hocam. Ya da kartın çalıştığını kanıtlı olarak videoya alıp o şekilde gönderebilirsin. Ben daha önce param güvendede sorun yaşamadım ama yaşayanlar çıkabiliyor

7.5k geldiyse iyi fiyat. Alıcıya az fiyat farkı ödemesi için havale sonrası kargo yapmayı teklif edebilirsin hocam. Ya da kartın çalıştığını kanıtlı olarak videoya alıp o şekilde gönderebilirsin. Ben daha önce param güvendede sorun yaşamadım ama yaşayanlar çıkabiliyor
Param güvende ile satışlar çok sıkıntılı hocam alıcı değil de satıcı çok sıkıntılı durumda çünkü elimde kanıtlar olduğu halde ekran kartı kırık geldi ve beni direk mahkemeye yönlendirdiler. Mahkeme ile uğraşmakta eziyet ve masraflı o yüzden param güvende ile satış yapmıyorum ama alım yapabilirsiniz.

5700XT ler bile 4.5K olmuş. Piyasa artmış baya yapacak bir şey yok 😅

Geri