silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
Amazondan hiç Apple alan var mı? Pahalı bir şey alacağım da kararsız kaldım çakma vs gönderirler mi? Yoksa riske atmadan vatandan mı alayım?
Amazon > All.Amazondan hiç Apple alan var mı? Pahalı bir şey alacağım da kararsız kaldım çakma vs gönderirler mi? Yoksa riske atmadan vatandan mı alayım?
Amazondan hiç Apple alan var mı? Pahalı bir şey alacağım da kararsız kaldım çakma vs gönderirler mi? Yoksa riske atmadan vatandan mı alayım?
Riske atmadan vatandan al. (!)Amazondan hiç Apple alan var mı? Pahalı bir şey alacağım da kararsız kaldım çakma vs gönderirler mi? Yoksa riske atmadan vatandan mı alayım?
Amazon iyidir de Apple iyi midir bilmiyorumAmazondan hiç Apple alan var mı? Pahalı bir şey alacağım da kararsız kaldım çakma vs gönderirler mi? Yoksa riske atmadan vatandan mı alayım?
Kendilerinden birkaç alışverişim oldu, çok kötü gibi gelmedi ama mevzu pahalı ve sahtesi yaygın bir Apple ürünü olunca şüpheye düştüm. Vatan da biraz daha pahalı oluyor değer mi bilemedim.Amazon iyidir de Apple iyi midir bilmiyorum