Neler Yeni

Amazon TR güvenilir mi?

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
İbrahim
Kendilerinden birkaç alışverişim oldu, çok kötü gibi gelmedi ama mevzu pahalı ve sahtesi yaygın bir Apple ürünü olunca şüpheye düştüm. Vatan da biraz daha pahalı oluyor değer mi bilemedim.
n11 desen replika ürün olabilir. Amazona güvenim %100

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
n11 desen replika ürün olabilir. Amazona güvenim %100
Güvenilmez firmalar listemde N11 1 numara zaten. Satıcısı N11 olan pahalı ürün almam daha. Ama amazona da güvenemedim niyeyse, hiç deneyimim yok. Ucuz şeyler aldım hep.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kendilerinden birkaç alışverişim oldu, çok kötü gibi gelmedi ama mevzu pahalı ve sahtesi yaygın bir Apple ürünü olunca şüpheye düştüm. Vatan da biraz daha pahalı oluyor değer mi bilemedim.

Ya da Applenin kendi sitesi nasıldır? Cashback yok ama fiyatı iyi, kesin orijinal de gelir 😀
Amazon ucuz ise iyi. AmazonTR SATICI ise tabii. Lakin Apple ürün iyi midir ondan hala emin değilim. Sanırım Apple sitesi yerine Amazon tercih ederdim eşit fiyat olsalar dahi.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Amazon ucuz ise iyi. AmazonTR SATICI ise tabii. Lakin Apple ürün iyi midir ondan hala emin değilim. Sanırım Apple sitesi yerine Amazon tercih ederdim eşit fiyat olsalar dahi.
Apple iyi midir emin değilim derken orijinal gelmeyebilir mi demek istiyorsunuz?

Fiyat olarak Apple öğrenci indirimli fiyat ile amazon cashback dahil fiyat çok yakın.

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
İbrahim
Güvenilmez firmalar listemde N11 1 numara zaten. Satıcısı N11 olan pahalı ürün almam daha. Ama amazona da güvenemedim niyeyse, hiç deneyimim yok. Ucuz şeyler aldım hep.
Apple demiştiniz ne alıcaktınız ürünün adını tam söyler misiniz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Apple iyi midir emin değilim derken orijinal gelmeyebilir mi demek istiyorsunuz?

Fiyat olarak Apple öğrenci indirimli fiyat ile amazon cashback dahil fiyat çok yakın.
Apple ürünleri pek iyi değil. İyi olanlar da cok pahalı. Her türlü daha iyisi var yani. Onu kast ettim. Sahte mevzusu değil.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Apple demiştiniz ne alıcaktınız ürünün adını tam söyler misiniz
2. Nesil Apple pencil ve bir de klavye büyük ihtimalle. Aksesuarlarda sahte olunca anlamak zor o yüzden çok güvenilir olmasını istiyorum.
Apple ürünleri pek iyi değil. İyi olanlar da cok pahalı. Her türlü daha iyisi var yani. Onu kast ettim. Sahte mevzusu değil.
iPad almak gibi bir işe girişmiştim geçen sene, mecbur biraz aksesuar da almam lazım ya, şuan olsa Samsung tablet alırdım direkt ama bunu sat onu al gerek var mı bilmiyorum.

Top Bottom