Yeni sistem aldım alırım Hayırlı olsun

BatınGg

80+
Reaksiyon skoru
8

Ekler

• Screenshot_20240219_192234_Chrome.jpg
    Screenshot_20240219_192234_Chrome.jpg
    116.3 KB · Hit: 67
h.o ama 16gb 4060 veya 4070 tam olurmuş

Ne gibi işe yariyor 16gb la farki
Hikayeli oyunlar çok fazla vram yiyor. Şu an 8 gb vram'in yetmediği bir oyun yok ama oyunlar gittikçe ağırlaşıyor ve ileride daha çok vram isteyecekler. 16 gb olursa en az 9 gb vram isteyen bir oyunda daha iyi performans alırsın diye düşünebilirsin.

Hikayeli oyunlar çok fazla vram yiyor. Şu an 8 gb vram'in yetmediği bir oyun yok ama oyunlar gittikçe ağırlaşıyor ve ileride daha çok vram isteyecekler. 16 gb olursa en az 9 gb vram isteyen bir oyunda daha iyi performans alırsın diye düşünebilirsin.
Sen bana gamegarajdan bir sistem atmistin ama gamegaraj güvenilir mi? bilmiyorum yorumlari fazla yoktu yada ben görmedim

8gb suanlık yuksek orta ayarlarda oyundan oyuna 1080p de oynatır ama ılerde ıllakı grafıkten kısman gerekıcek ozaman ekran kartı degısmen gerekebılır dıger yandan ıyıkı am5 bır sıstem almıssın sadeve ekran kartı degısıp devam edersın suanlık ıs goror sıstemın h.0 dostum

Hayırlı olsun bro güle güle kullan güzel sistem.

Gamegaraj da hero 5a 7000 kasası ne yapılmalı ?

Geri