Aşağı yukarı 70 sayfa inceleme okudum diyebilirim. Işık sızması var diyorlar, IPS panel bu olmazsa sıkıntı diyecek kıvama geldik, ölü pixel çıkanlar olmuş bir de kontrast nadiren değişkenlik gösteriyormuş 800:1 incelemesi de var 1200:1 de, Ama bunlar alınabilecek riskler panel kalitesi de çok iyi ayrıca bu fiyata pivot + hoparlör yok bile risk dediğime bakma iadesi var değişimi var çözülebilir problemler.Kronik problemi var mı
Evet bir de bu hatayla karşılaşanlar olmuş. Monitör yeni bir monitör değil illa ki güncellemeler almış ve problem giderilmiştir diye umuyorum olası çözülmeme durumunda da birkaç kez kablo çıkarıp takınca düzeliyor diyen fazla bir kitle var.Bildiğim bir tek bu var:
Alıntıyı görüntüle
Daha geçenlerde yeşil forumda gördüm stand by sorunu yaşayanı. Büyük ihtimal çözülmedi. Bu arada bir incelemede 800:1 diğer incelemede 1200:1 kontrast oranı çıkan model R24E. R25İ-30 1100:1 çıkıyor.Aşağı yukarı 70 sayfa inceleme okudum diyebilirim. Işık sızması var diyorlar, IPS panel bu olmazsa sıkıntı diyecek kıvama geldik, ölü pixel çıkanlar olmuş bir de kontrast nadiren değişkenlik gösteriyormuş 800:1 incelemesi de var 1200:1 de, Ama bunlar alınabilecek riskler panel kalitesi de çok iyi ayrıca bu fiyata pivot + hoparlör yok bile risk dediğime bakma iadesi var değişimi var çözülebilir problemler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bir de bu hatayla karşılaşanlar olmuş. Monitör yeni bir monitör değil illa ki güncellemeler almış ve problem giderilmiştir diye umuyorum olası çözülmeme durumunda da birkaç kez kablo çıkarıp takınca düzeliyor diyen fazla bir kitle var.
Kullanılan üçlü prizden kaynaklanıyor o sorun. Duvardaki prize takınca veya kaliteli bir üçlü priz ile kullanınca yapmıyor.Daha geçenlerde yeşil forumda gördüm stand by sorunu yaşayanı. Büyük ihtimal çözülmedi. Bu arada bir incelemede 800:1 diğer incelemede 1200:1 kontrast oranı çıkan model R24E. R25İ-30 1100:1 çıkıyor.
HP omen 25i ve R25İ-30 aynı paneli kullanıyor. Bu panele arka aydınlatmada tümleşik, yani ikiside aynı sonuçları verecektir.