❌İndirim Bitti! Teknosa Lenovo Legion R25ı-30 3999 TL

Kronik problemi var mı
Bildiğim bir tek bu var:
Desktop Screenshot 2025.06.24 - 20.44.23.34.webp

Kronik problemi var mı
Aşağı yukarı 70 sayfa inceleme okudum diyebilirim. Işık sızması var diyorlar, IPS panel bu olmazsa sıkıntı diyecek kıvama geldik, ölü pixel çıkanlar olmuş bir de kontrast nadiren değişkenlik gösteriyormuş 800:1 incelemesi de var 1200:1 de, Ama bunlar alınabilecek riskler panel kalitesi de çok iyi ayrıca bu fiyata pivot + hoparlör yok bile risk dediğime bakma iadesi var değişimi var çözülebilir problemler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bir de bu hatayla karşılaşanlar olmuş. Monitör yeni bir monitör değil illa ki güncellemeler almış ve problem giderilmiştir diye umuyorum olası çözülmeme durumunda da birkaç kez kablo çıkarıp takınca düzeliyor diyen fazla bir kitle var.

Aşağı yukarı 70 sayfa inceleme okudum diyebilirim. Işık sızması var diyorlar, IPS panel bu olmazsa sıkıntı diyecek kıvama geldik, ölü pixel çıkanlar olmuş bir de kontrast nadiren değişkenlik gösteriyormuş 800:1 incelemesi de var 1200:1 de, Ama bunlar alınabilecek riskler panel kalitesi de çok iyi ayrıca bu fiyata pivot + hoparlör yok bile risk dediğime bakma iadesi var değişimi var çözülebilir problemler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bir de bu hatayla karşılaşanlar olmuş. Monitör yeni bir monitör değil illa ki güncellemeler almış ve problem giderilmiştir diye umuyorum olası çözülmeme durumunda da birkaç kez kablo çıkarıp takınca düzeliyor diyen fazla bir kitle var.
Daha geçenlerde yeşil forumda gördüm stand by sorunu yaşayanı. Büyük ihtimal çözülmedi. Bu arada bir incelemede 800:1 diğer incelemede 1200:1 kontrast oranı çıkan model R24E. R25İ-30 1100:1 çıkıyor.

HP omen 25i ve R25İ-30 aynı paneli kullanıyor. Bu panele arka aydınlatmada tümleşik, yani ikiside aynı sonuçları verecektir.

Daha geçenlerde yeşil forumda gördüm stand by sorunu yaşayanı. Büyük ihtimal çözülmedi. Bu arada bir incelemede 800:1 diğer incelemede 1200:1 kontrast oranı çıkan model R24E. R25İ-30 1100:1 çıkıyor.

HP omen 25i ve R25İ-30 aynı paneli kullanıyor. Bu panele arka aydınlatmada tümleşik, yani ikiside aynı sonuçları verecektir.
Kullanılan üçlü prizden kaynaklanıyor o sorun. Duvardaki prize takınca veya kaliteli bir üçlü priz ile kullanınca yapmıyor.

Monitörü yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum gerek parlaklık gerek kontrast olarak gayet yeterli olduğunu düşünüyorum beni tatmin etti. Standby sorunu ilk aldığımda yaşamıştım ama kabloları söküp takınca düzeldi bir daha da yaşamadım. Işık sızması denilebilecek kadar rahatsız edici bir ips glow yok. 165 hz ama overclock ile 180 hz e çıkabiliyor zaten aradaki 15 hz farkedilmez bile ama kullanmak isteyip düşünenler için 30 dk overclock süresi var daha sonrasında kendi kendine 165 hz e dönüyor, overclocklu kullanmak isterseniz tekrar açmanız gerekiyor her 30 dk da bir. Ben overdrive modu seviye 3 de kullanıyordum inverse ghosting yaşamadım hiç. Panel ve malzeme kalitesi olarak sağlam diyebilirim renklerde üst düzey ips monitörler kadar olmasada gayet yeterli ve tatmin edici. Alacak arkadaşlar monitörün ayakları biraz büyük ve uzun aklınızda bulunsun. Ben almadan önce de forumlarda vs araştırıp almıştım bu öneriliyordu 1.5 senelik kullanımın ardından kötü diyebileceğim veya pişmanlık yaşayabileceğim bir şey yaşamadım, bu fiyatlara daha iyisi var mıdır bilmiyorum ama monitörü tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,621
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri