Neler Yeni

Lenovo Legion R25i-30 5000TL

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Oğuz
Merhaba arkadaşlar. Monitörü almayı düşünüyorum, laptoptan bağlayacağım ama laptopta dp çıkışı yok maalesef. Hdmi ile bağlasan kaç hz alabilirim acaba?
Type-c çıkışı displayport görevi görüyor.
Monster Pusat Type-c to displayport kablosunu al bağla. G-sync aktif olur.

Ellsy

80+ Bronze
Bugün mağazadan alacağım test ile alakalı tecrübeleri aktarırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknoclub üye girişi yaptınız mı ?
Hayir tecnoclub uyeside degilim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hepsiburada fiyati 5900 TL yaptı. Bu saatten sonrada düşmez artik. Kesinlikle 5000 TL alinabilcek en iyi monitör. GF2 çöpü ile bunu mukayese bile etmeyiniz.
İki monitörüde kullanıyorum, G24f-2 niye çöpmüş açıklar mısınız?

Gotocz19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Aksu
G24f 2 ile arasında kaldım. Bugün hep itopya hemde teknosaya gittim. İtopya ölü pikselde deneyip değişim yapıyor. Teknosada uygulamadan alıp 14 gün içinde iadeden ölü piksel çıkarsa alıyor. İtopyadan tam alacakken çalışanların ilgisizliğinden vazgeçip çıktım.Teknosaya gittim.
Teknosada çalışan arkadaşlada değerlendirdik eğer pivot vs ihtiyacın yoksa gigabyte hiç fena seçenek değil dedi fiyat farkından. Ama halen emin olamadım net tam anlayan bir arkadaş çıkarsa sevinirim.Aradaki farkı değecek bir şey ise veririm.

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Monitörü almayı düşünüyorum, laptoptan bağlayacağım ama laptopta dp çıkışı yok maalesef. Hdmi ile bağlasan kaç hz alabilirim acaba?
120 hz alırsınız

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkisi arasından tavsiyen hangisi?
R25i-30 olurdu, ikisi arasında ergonomi dışında pek bir fark yok. G24f-2 arka aydınlatma konusunda daha iyiyken, r25i-30 gerçek 8 bit olmasıyla ön planda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle düşünüyorum ama halen emin değilim net bi kıyas yapabilecek varmı
Eğer ben profosyonel işlerde kullanacağım, ergonomiyi kafaya takmıyorum, renkler benim için çok önemli, dersen fiyat avantajınıda göz önünde bulundurursak G24F-2 alabilirsin.
Dersen ki ben oyun oynuyorum, dizi/film izliyoum, rahatlık benim için önemli, her zaman kulaklık kullanmak istemiyorum, o halde R25i,30 sizi tatmin edecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,919
Üyeler
160,905
Son üye
Mehmet3050
Top Bottom