sfky9842
80+ Silver
Dahası
kargo parasi, kargo verildiyse kargo ücreti iade olmuyorKargo parası noluyor iade oluyormu
kargo parasi, kargo verildiyse kargo ücreti iade olmuyorKargo parası noluyor iade oluyormu
G24f2'de iyidir hocam bence kalsınGeçen kaçırmıştım ben şuan G24F-2 kargoda iade etsem değer mi uğraşa diye düşünüyorum
ortalama kaça kadar düştü hocam güzel monitör almayı düşünüyorum her şey var full de fullPek düşmüş sayılmaz.
4500'lere paylaşmıştık sanki ama buradan sonra düşer mi bilemedim.ortalama kaça kadar düştü hocam güzel monitör almayı düşünüyorum her şey var full de full
Ben de aynısını yaşadım . Monitörü sonbaharda kullanacağım . Açtım test ettim sorun yoktu . Kutusunda duruyor . Fakat monitör biraz kalın bence , Asus monitörlere göre. Fakat canlılık ve netlik çok iyi . Hayırlı olsun .Durduk yere 5 k lık olduk gece gece.
Teşekkürler hocam 4 k seviyelerine düştüğünde bi arkadaşa aldırmıştım güzel monitör . 2 k kullandığım için almamıştım ben. Şimdi ileride laptop bağlarım diye aldım . Yalnızca teknosa mağazadan teslimle aldım inşallah teslim alırken ölü piksel testi yaptırırlarBen de aynısını yaşadım . Monitörü sonbaharda kullanacağım . Açtım test ettim sorun yoktu . Kutusunda duruyor . Fakat monitör biraz kalın bence , Asus monitörlere göre. Fakat canlılık ve netlik çok iyi . Hayırlı olsun .
hocam test etme süreçlerini yazarsanız çok sevinirim arabayla gidip alıcam teknosadan eğer test etmiyorlar ise ona göre online sipariş geçicem.Teşekkürler hocam 4 k seviyelerine düştüğünde bi arkadaşa aldırmıştım güzel monitör . 2 k kullandığım için almamıştım ben. Şimdi ileride laptop bağlarım diye aldım . Yalnızca teknosa mağazadan teslimle aldım inşallah teslim alırken ölü piksel testi yaptırırlar
Sepetime ekleyince 5499 diyor nedenTeknosa da 5000TL ye düşmüş
Konuyu açan varsa görmedim kusuruma bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emre Zengin Konuyu taşıdığınız için teşekkürler hocam.
2 hafta önce de aynı fiyata ben satın aldım güzel ürünTeknosa da 5000TL ye düşmüş
Konuyu açan varsa görmedim kusuruma bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emre Zengin Konuyu taşıdığınız için teşekkürler hocam.
Bugün mağazadan alacağım test ile alakalı tecrübeleri aktarırımhocam test etme süreçlerini yazarsanız çok sevinirim arabayla gidip alıcam teknosadan eğer test etmiyorlar ise ona göre online sipariş geçicem.
Teknoclub üye girişi yaptınız mı ?Sepetime ekleyince 5499 diyor neden