xthepatates
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
1 adet axe leather and cookies
1 adet axe ice chill
Çok iyi fiyata denk geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de uygun olalım...Alıntıyı görüntüle
Çök Esma çök
Edit: Alınabilecek şeyler listesi
![]()
Amazon'daki listemi inceleyin
www.amazon.com.tr
@Perfectshot06 Artırdım. 9 tane yan hesabıma vermiş, ana hesabıma vermemiş ya
@Checkmate cicibebe mi alsam acaba ?@Perfectshot06 Artırdım. 9 tane yan hesabıma vermiş, ana hesabıma vermemiş ya. Sadece bir tanesini kullandım şu an. Sırf kuponları kullanmak için paramı bitirtecekler ya.
Cicibebe alınır hocam benim 50 yaşında diyarbakırlı bir tandığım bile yiyor has erkek püskeviti@Perfectshot06 Artırdım. 9 tane yan hesabıma vermiş, ana hesabıma vermemiş ya. Sadece bir tanesini kullandım şu an. Sırf kuponları kullanmak için paramı bitirtecekler ya.
@Checkmate cicibebe mi alsam acaba ?
aynı şeyi bende gördüm alacaktım bana ek olarak 50 tl indirimi vermedi, nasıl yaptın ?Alıntıyı görüntüle
1 adet axe leather and cookies
1 adet axe ice chill
Çok iyi fiyata denk geldi
Alıntıyı görüntüle
Zamanında axe deodorantta indirim vardı sanırsam. Sepete ekleyip kullandım ama satın almadım diye hatırlıyorum. Bu amazon hesabımda eski ve ilk siparişim değil ona rağmen 80+50 bi gariplik var ama beyena çünkü sonuçta indirimli aldım.aynı şeyi bende gördüm alacaktım bana ek olarak 50 TL indirimi vermedi, nasıl yaptın ?
80 tl indirimi verdi bana sadece, axelar 200 üzerine 50 tl indirim de yazıyor ama onu vermediZamanında axe deodorantta indirim vardı sanırsam. Sepete ekleyip kullandım ama satın almadım diye hatırlıyorum. Bu amazon hesabımda eski ve ilk siparişim değil ona rağmen 80+50 bi gariplik var ama beyena çünkü sonuçta indirimli aldım.
Bilmiyorum hocam bende oldu bi şekil80 TL indirimi verdi bana sadece, axelar 200 üzerine 50 TL indirim de yazıyor ama onu vermedibirleşmiyor sanırım?