Kayser-i Rûm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 364
Valla ROG MOG yaş bence en güzeli AORUS serisidir abi..
rog abartı ztn ya ama güzel yine hakkını yemiyim ama yazılım arada deliriyor rgbler deliriyorValla ROG MOG yaş bence en güzeli AORUS serisidir abi..
sıvı soğutmayı bilemem ama diğer parçalarda gigabyte bakımından teknik anlamda sorun yaşamadım. Lakin yazılımı, driverleri çok kötü bu benim için önemli bir şey maalesef almış bulunduk kullanıyoruz mecbur.yazılım kötü onu biliyorum da sıvı soğutmalar da var mı öyle bir şey
bende öyle almış bulundum yoksa rog dizecektim anakartı da satmakla uğraşamam artıksıvı soğutmayı bilemem ama diğer parçalarda gigabyte bakımından teknik anlamda sorun yaşamadım. Lakin yazılımı, driverleri çok kötü bu benim için önemli bir şey maalesef almış bulunduk kullanıyoruz mecbur.
İşe gidiyorum Şimdi sisteme velirsek hazır elimde anakart aorusken sistemi aours parçalarla dizmek geldi aklıma yakışıklı da aoruslarKnka naptın geldim şimdi
hocam aldınız mı ne yaptınız aldıysanız nasıl memnunmusunuz değerler nasıl?![]()
Gigabyte Aorus Waterforce 240 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Aorus Waterforce 240 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aorus Waterforce 240 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.943,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aorus sistem diziyorum o yüzden özellikle aorus olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü alınır mı hocam
yok hocam pompa sesi şikayetleri gördüm bir kaç tane vazgeçtim sonrada sıvı soğutma almadımhocam aldınız mı ne yaptınız aldıysanız nasıl memnunmusunuz değerler nasıl?