Rx 580 yerine alınabilecek ekran kartı

NordaN

80+
Reaksiyon skoru
141
Elimde sapphire rx 580 8gb var fakat amd gerçekten bıktırdı.
Bir arkadaşım kartı 1800e almak istedi bu fiyata satıp nvidia tarafında hangi kartı tercih edebilirim acaba. Yardımlarınızı bekliyorum

Bir arkadaşım kartı 1800e almak istedi bu fiyata satıp nvidia tarafında hangi kartı tercih edebilirim acaba. Yardımlarınızı bekliyorum
2.el piyasasında temiz olmak şartıyla uyguna 2060 tavsiye ederim

Hali hazırdaki ekran kartın ve güncellemek istediğin nvdia kart ile de darboğaz yersin ekran kartını değiştirmek yerine işlemcini yenilemeni öneririm yok ben razıyım sırf amd den kurtulmak istiyorum tam performansında kullanmasam da olur dersen rx580 i ver gtx1060 al

Hali hazırdaki ekran kartın ve güncellemek istediğin nvdia kart ile de darboğaz yersin ekran kartını değiştirmek yerine işlemcini yenilemeni öneririm yok ben razıyım sırf amd den kurtulmak istiyorum tam performansında kullanmasam da olur dersen rx580 i ver gtx1060 al
580 ile devam ediyorum işlemcimi ve anakartımı değiştireceğim. Amd tarafında ryzen 5 5600 ve a520 düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,456
Üyeler
186,336
Son üye
SemihBaba
Geri