NVIDIA Yeni Uygulamaya Geçti ( Denetim Masası )

Nerden indircem link
nasıl kuruyoruz.
Hocam yukarıda 2 kez attımya linki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

80+ silver olamadığımız için önceden attığımız haber görülmüyor herhalde
1708627855889.png

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

NVIDIA yeni driver sürümü ile yeni uygulamayı tanıttı, yıllardır aynı kalan denetim masası sonunda değişti, geforce experiencede güncellendi artık bütün nvidia teknolojileri tek uygulamada toplandı.
Ben kurdum, GeForce Experience silindi ve yerine yeni programram geldi. Şimdi baktığımda hem yeni program hem de Nvidia Control Panel var. Yani öncekinden pek farkı olmadı. Sadece GeForce Experience gitti ve yerine bu geldi. Ben hepsi gider ve tek program kalır sanmıştım.

Ozaman çok şey kaçırıyon, sonuçta yazılımada para verdin alırken.
yok kanka ben eksikliğini hiç hissetmedim tam tersine tüm oyunlarıma istemediğim halde zırt pırt karıştığı için, istemediğim halde arkaplanda kayıt alıp lag yaptığı için hatta kullandığım 3. parti yazılımlarla crash verdiği için eksikliğini hiç hissetmedim hatta tam tersine onsuz çok mutluyum :)

Direkt olarak yükledim App'i ama denetim masasını açtığım da yine 2006'dan kalan ekran açılıyor. DDU ile silip, sıfırdan mı kurmam gerekiyor?

yok kanka ben eksikliğini hiç hissetmedim tam tersine tüm oyunlarıma istemediğim halde zırt pırt karıştığı için, istemediğim halde arkaplanda kayıt alıp lag yaptığı için hatta kullandığım 3. parti yazılımlarla crash verdiği için eksikliğini hiç hissetmedim hatta tam tersine onsuz çok mutluyum :)
Anladım, optimize ayarı oto bırakmışşın ondan öyle oyunun grafiklerini değiştiriyor, ayarladan hepsini kapatabiliyorsun, kayıt olayına gelirsek onuda tek tıkla kapatabiliyorsun.

Alıntıyı görüntüle

NVIDIA yeni driver sürümü ile yeni uygulamayı tanıttı, yıllardır aynı kalan denetim masası sonunda değişti, geforce experiencede güncellendi artık bütün nvidia teknolojileri tek uygulamada toplandı.
şimdi yükledim ama eski panel halen duruyor sizde de öyle mi acaba?

şimdi yükledim ama eski panel halen duruyor sizde de öyle mi acaba?
Geforce Experience gidiyor şuanlık sadece. Herkeste öyle.
Benim kullandığım Windows özelleştirilmiş, bazı özellikleri ve uygulamaları kaldırıldığı için sanırım açılmıyor uygulama.
Açılınca hata veriyor.

Geforce Experience gidiyor şuanlık sadece. Herkeste öyle.
Benim kullandığım Windows özelleştirilmiş, bazı özellikleri ve uygulamaları kaldırıldığı için sanırım açılmıyor uygulama.
Açılınca hata veriyor.
Bende ghost spectre compact kullanıyorum sorun yok.

AMD gibi her oyuna programa özel overclock var mı

Geforce Experience'de ki oyun ayarlarını optimize etme seçeneği NVIDIA App'te çalıştıramadım. Her oyunda; "Ayarlarınız alınamıyor" diye hata alıyorum. Böyle olan var mı başka?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,401
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri