AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,579
Benim de cgm var neden öyle dedin kiEleman baya bilgisiz sen motor bakiyoken cg ile diğerlerinin ne farkı varki ben Cg alırım fln diyosundur
Benim de cgm var neden öyle dedin kiEleman baya bilgisiz sen motor bakiyoken cg ile diğerlerinin ne farkı varki ben Cg alırım fln diyosundur
dostum motor falan boş iş,en iyisi toplu taşıma.halkla iç içeEleman baya bilgisiz sen motor bakiyoken cg ile diğerlerinin ne farkı varki ben Cg alırım fln diyosundur
sezar isimli şahıs arkadaşın bisikleti yerine bunu alcak, bizden daha bilgiliböyle yazınca 2 3k maks bir şey beklemiştim 7 ne![]()
Haha güzel cevapdostum motor falan boş iş,en iyisi toplu taşıma.halkla iç içe![]()
Cg kötü degilde bı r6 ya göre iyi mi? bilmemBenim de cgm var neden öyle dedin ki![]()
Şaka yapıyorum tabii ki r6 varken cg binilmez sadece bu mağarada yaşayan arkadaş anlamıyor.Haha güzel cevap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cg kötü degilde bı r6 ya göre iyi mi? bilmem
Sağolun hocamdüzgün toplanmış cgler çok güzel oluyo bu arada allah tekerini düz bastırsın
pp'sinde motor olan maks ergen beyinli insan. sana göre bilgili olmayabilirim. konu sahibi ucuz olmasına rağmen satılmıyor demiş. ucuz olsa satılır değil mi? demekki ucuz değil.bir tüketici müşteri olarak fikrimi yazdım. ha çok biliyorsan ve gerçekten ucuzsa o zaman siz alın.sezar isimli şahıs arkadaşın bisikleti yerine bunu alcak, bizden daha bilgili
pp'sinde motor olan maks ergen beyinli insan. sana göre bilgili olmayabilirim. konu sahibi ucuz olmasına rağmen satılmıyor demiş. ucuz olsa satılır değil mi? demekki ucuz değil.bir tüketici müşteri olarak fikrimi yazdım. ha çok biliyorsan ve gerçekten ucuzsa o zaman siz alın.
Çok ve boş konuşuyorsun bilgin olmayan şeylere yorum yapma bencepp'sinde motor olan maks ergen beyinli insan. sana göre bilgili olmayabilirim. konu sahibi ucuz olmasına rağmen satılmıyor demiş. ucuz olsa satılır değil mi? demekki ucuz değil.bir tüketici müşteri olarak fikrimi yazdım. ha çok biliyorsan ve gerçekten ucuzsa o zaman siz alın
merhabalar arkadaşlar benim bir yarış bisikletim var ve paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum ama bir türlü satamıyorum bisikletimin durumuna göre piyasa piyasa altı bir fiyat yazdım fakat hiç tık yok nerelerde satabilirim şu anda sadece sahibindende ilanı var isteyen olursa atabilirim