Neler Yeni

bisikletimi satamıyorum lütfen yardım edin

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ali Mert Okuducu

JSezar

80+ Silver
Eleman baya bilgisiz sen motor bakiyoken cg ile diğerlerinin ne farkı varki ben Cg alırım fln diyosundur
dostum motor falan boş iş,en iyisi toplu taşıma.halkla iç içe :cool:

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ali Mert Okuducu
Haha güzel cevap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cg kötü degilde bı r6 ya göre iyi mi? bilmem
Şaka yapıyorum tabii ki r6 varken cg binilmez sadece bu mağarada yaşayan arkadaş anlamıyor.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

JSezar

80+ Silver
sezar isimli şahıs arkadaşın bisikleti yerine bunu alcak, bizden daha bilgili
pp'sinde motor olan maks ergen beyinli insan. sana göre bilgili olmayabilirim. konu sahibi ucuz olmasına rağmen satılmıyor demiş. ucuz olsa satılır değil mi? demekki ucuz değil.bir tüketici müşteri olarak fikrimi yazdım. ha çok biliyorsan ve gerçekten ucuzsa o zaman siz alın.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ali Mert Okuducu
pp'sinde motor olan maks ergen beyinli insan. sana göre bilgili olmayabilirim. konu sahibi ucuz olmasına rağmen satılmıyor demiş. ucuz olsa satılır değil mi? demekki ucuz değil.bir tüketici müşteri olarak fikrimi yazdım. ha çok biliyorsan ve gerçekten ucuzsa o zaman siz alın
Çok ve boş konuşuyorsun bilgin olmayan şeylere yorum yapma bence

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Bisikletin güzelmiş hocam umarım iyi fiyata satarsın şuanki piyasayı tam bilmesemde fiyat baya uygun geldi bana :)

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
merhabalar arkadaşlar benim bir yarış bisikletim var ve paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum ama bir türlü satamıyorum bisikletimin durumuna göre piyasa piyasa altı bir fiyat yazdım fakat hiç tık yok nerelerde satabilirim şu anda sadece sahibindende ilanı var isteyen olursa atabilirim

Bisiklet piyasası yok denecek kadar az hocam fazla satış olmaz tanıdığınız ya da satabileceğiniz kişileri bulsanız daha iyi olur

Top Bottom