MIFFYamakopekismidegil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
Arkadaşlar razer viper mini almayı düşünüyodum ama zowie önerdiler hangi modeli en iyisi? elimin boyutu 18e 10
ben model için sormuştumzowie kaliteli oluyor, benq yan markası diye biliyorum.
Ah pardon, tam olarak istediğiniz özellikler nedir mouseda?ben model için sormuştum
çok dpi tuşuna gerek yok ama nasıl ve el boyutlarıma uygun olsun istiyorum ve claw grip tutuşunda tutuyorumAh pardon, tam olarak istediğiniz özellikler nedir mouseda?
ben ec2 öneririm en çok onu duydum tam bir sağ el mouse hem pençe hemde avuç içi tutuşa müsait çoğu kullananda onu öneriyorArkadaşlar razer viper mini almayı düşünüyodum ama zowie önerdiler hangi modeli en iyisi? elimin boyutu 18e 10
S1 modeli simetrik olduğu için dediğiniz tutuşa daha uygun olabilir. El şekline uygun mouselar o tutuş ile rahatsızlık verir gibime geliyor.çok dpi tuşuna gerek yok ama nasıl ve el boyutlarıma uygun olsun istiyorum ve claw grip tutuşunda tutuyorum
bilemedim razer viper mini nasılS1 modeli simetrik olduğu için dediğiniz tutuşa daha uygun olabilir. El şekline uygun mouselar o tutuş ile rahatsızlık verir gibime geliyor.
Ya razerın kullanıcı yorumlarına, uzun kullanım testleri bakmak lazım. Redditten araştırabilirsin, razer f/p si düşük olan markalardan. Ürünlerinin kalitesi sanıldığı kadar yüksek değil. Daha önce kullanmadım ama razer mouse.bilemedim razer viper mini nasıl
zowie ec2 kankam el boyutlarımız yaklaşık aynı benimde 17.5 10Arkadaşlar razer viper mini almayı düşünüyodum ama zowie önerdiler hangi modeli en iyisi? elimin boyutu 18e 10