Hazır sistem önerisi

Antares

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese merhabalar 18bine e rx 6600 xt li ve i3 12100f işlemcili hazır bir sistem buldum ama 1 tl üstüne çıkamam bütçenin eski ve güncel oyunları 1080p oynasam yeter yeni oyunlarda gözüm yok bu sistem bana yeter mi

Hazır bulduğun sistemlerin linklerini paylaşır mısın? Parçalara bir bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/3005...b-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ buda var

Hazır bulduğun sistemlerin linklerini paylaşır mısın? Parçalara bir bakalım.

Bütçen en fazla ne kadar oluyor tam limitin nedir? Bu sistemlerden daha iyisini yapıp göndereceğim. 19 binlere çıkabilirsen rtx 4060 zorlarım.

Tamam bekle biraz lutfen

Bütçene göre alabileceğin en en iyi sistem sanırım bu şekilde olur. Gönül ister ki işlemci 5600 olsun. Ama bu haliyle de gayet iş görür. Senin paylaştığın sistemlere göre benim attığım çok çok daha iyi ama bunu söyleyebilirim.

Tamam bekle biraz lutfen

Bütçene göre alabileceğin en en iyi sistem sanırım bu şekilde olur. Gönül ister ki işlemci 5600 olsun. Ama bu haliyle de gayet iş görür. Senin paylaştığın sistemlere göre benim attığım çok çok daha iyi ama bunu söyleyebilirim.

Tamam bekle biraz lutfen

Teşekkürler ama bir şey sormak istiyorum bilgim yok da rtx 3060 rx 6650 xt den iyi mi

Sana gönderdiğimde 4060 var, 3060 değil

Nvidia'nın "bence" optimizasyonları amd ye göre daha iyi bu yüzden bu fiyata ve bu bütçeye göre 4060 daha iyi. Rx6700xt olsaydı bunu seçerdim ama. Burada olay bütçe- fiyat performans ve beklenti olarak ayrılıyor

16.797 lira.

AMD Ryzen 5 5500 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
MSI A520M PRO Anakart
XPG 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz RGB Bellek
ASROCK RX 6600 Challenger D Ekran Kartı
VENTO Neptune 4xARGB Fanlı Kasa
FSP Hyper Pro 650W 80+ BRONZE Güç Kaynağı
ADATA SwordFish 500GB M.2 1800-1200MB/s SSD
Kablosuz adaptör WI-FI (hediye)

Geri