Hazır bulduğun sistemlerin linklerini paylaşır mısın? Parçalara bir bakalım.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3005...b-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ buda var![]()
EPIC-6650XT / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6650XT MECH 2X 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
EPIC-6650XT Powered by MSI temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır.www.gaming.gen.tr
Hazır bulduğun sistemlerin linklerini paylaşır mısın? Parçalara bir bakalım.
19 zorlanmış hali maalesef hocam daha fazla çıkamamBütçen en fazla ne kadar oluyor tam limitin nedir? Bu sistemlerden daha iyisini yapıp göndereceğim. 19 binlere çıkabilirsen rtx 4060 zorlarım.
Tamam bekle biraz lutfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçene göre alabileceğin en en iyi sistem sanırım bu şekilde olur. Gönül ister ki işlemci 5600 olsun. Ama bu haliyle de gayet iş görür. Senin paylaştığın sistemlere göre benim attığım çok çok daha iyi ama bunu söyleyebilirim.
Teşekkürler ama bir şey sormak istiyorum bilgim yok da rtx 3060 rx 6650 xt den iyi miTamam bekle biraz lutfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçene göre alabileceğin en en iyi sistem sanırım bu şekilde olur. Gönül ister ki işlemci 5600 olsun. Ama bu haliyle de gayet iş görür. Senin paylaştığın sistemlere göre benim attığım çok çok daha iyi ama bunu söyleyebilirim.
Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com