TürkTelekom Yıldızlı Günler Son gün 5 Mart

Fabrizio Romano

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
20,744
Paketi önümüzdeki aylarda bitecekler için güzel fırsat denebilir. Şayet Vodafone bile bu fiyatlarda ya da daha pahalı.

*Tarifelerden yeni müşteriler yararlanabilir

faturalıyım 20 gün sonra taahhüt bitiyor bana uygunmu acaba bu paket?

Vodafone kullanıyorum çoğu yerde şebeke 1-2 diş çekiyor gına geldi artık 1300₺ cayma bedelini ödeyip geçsem mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

faturalıyım 20 gün sonra taahhüt bitiyor bana uygunmu acaba bu paket?
Değil

Vodafone kullanıyorum çoğu yerde şebeke 1-2 diş çekiyor gına geldi artık 1300₺ cayma bedelini ödeyip geçsem mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değil
1300 çok hocam verme o kadar gerçi bende türkcell e geçmek için 800 ödedim ama neyse

hocam turkcell'de paketim bitti bunlara geçebilir miyim daha iyi bi kampanya var mı
Turkcell mevcut müşteride bu fiyata 10 GB anca bulursunuz galiba. Vodafone de çekmiyor. Çevrenizdeki birkaç kişiye hangi hattı kullandıklarını ve çekip çekmediğini sorun hocam. Bence kampanya güzel.

Taahhütün bitmesine 4 ay var ama ve şebeke çok az çekiyor
4 ayki indirim 1300 lira mı? İnanılmaz bir faturalandırma. Hocam siz zaten TT geçerken yine mevcut müşteriden az ödeyeceksiniz. Hesap kitap yapınca çok mantıksız kalıyor. 1300 TL ödeyip burdan hangi tarifeye geçerseniz geçin normal tarifeden sadece 50 TL ucuz. 12 ay ile çarpınca yanınıza kar kalmıyor.

Turkcell 20gb + 20gb sosyal medya 40gb 290TL
Türk Telekom 50gb + sınırsız sosyal medya 345TL
Vodafone 30gb 230TL
Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye