Yatay videoyu dikey yapma (Başlığı nereye açacağımı bilemedim buraya açtım :( )

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar yatay videoyu dikey yapmayı biliyorum ama istediğim şey tam o şekilde değil bu konudan anlayan biri yazabilir mi ? Yardımcı olabilir misiniz?

Nasıl olsun istiyorsun? Dikey yapıyorsun ama video yan mı kalıyor?

Onun çözümü videoyu büyütmek. Ama çözümü bu kadar basit olan bir şey için yazmamıştır bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knkam videoyu büyütüyorum evet ama tam dikey olduğunda videonun yarısı gidiyor mesela onu istiyorum biraz büyüsün altta ve yukarı bulanık olsun istiyorum örneğini bulabilirsem atıcam onu nasıl yapacağımı bilmiyorum

Knkam videoyu büyütüyorum evet ama tam dikey olduğunda videonun yarısı gidiyor mesela onu istiyorum biraz büyüsün altta ve yukarı bulanık olsun istiyorum örneğini bulabilirsem atıcam onu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Bu şekilde istiyorum mesela

Ekler

• WhatsApp Image 2024-03-04 at 14.01.31.jpeg
    WhatsApp Image 2024-03-04 at 14.01.31.jpeg
    158.4 KB · Hit: 51
Onun çözümü videoyu büyütmek. Ama çözümü bu kadar basit olan bir şey için yazmamıştır bence.
Valla bilmiyorum ben kendim arada video çekiyorum büyütsemde videonun tadı kaçıyor,fazla yakın oluyor yatay gibi olmuyor.İnstada arkada aynı videonun bulanık şekli ilerlerken önde videonun kendisi çok güzel gözüküyor onu beceremedim mesela ben ..Daha tam oturtamadım edit vs işlerini.

Editlediğim bir video var mesela ama ben çok saçma bir şekilde yaptım o editi ve bu şekilde istediğim gibi değildi. Reklam olur mu yasak mı bilmiyorum youtube linki atmak forumda o yüzden atmadım eğer yasak değilse anlayın diye videomun linkini atabilirim.

Bu şekilde istiyorum mesela
kanka premiere pro varsa aç projeyi 1920x1080p değil de 1080x1920 yap dikey olacak sonra projeye (videoya) alt tuşunu basılı tut bir üst katmana çek kopya alacak üstteki video önde oynar her zaman o yüzden alltakini seçip kontrol ekranında arka kısma göre büyütüyorsun sonra effects kısmından video effects e gelip blur alt katmandaki videoya atıyorsun ve bitti reels videon hazır

kanka premiere pro varsa aç projeyi 1920x1080p değil de 1080x1920 yap dikey olacak sonra projeye (videoya) alt tuşunu basılı tut bir üst katmana çek kopya alacak üstteki video önde oynar her zaman o yüzden alltakini seçip kontrol ekranında büyütüyorsun sonra effects kısmından video effects e gelip blur atıyorsun ve bitti reels videon hazır
Knkam müsaitsen discord gelip gösterebilir misin kısa yapması zaten galiba

banada ters videoyu düze çevirmem gereken program lazım kaydı ters almış alet nedense çözemedim

banada ters videoyu düze çevirmem gereken program lazım kaydı ters almış alet nedense çözemedim
oda basit hocam adobe

Tamam ben bir yapmaya çalışayım sen yine de discord adını yaz ekleyim yapamazsam sana yazarım konuşuruz ordan müsait olduğunda olur mu ?

Tamam ben bir yapmaya çalışayım sen yine de discord adını yaz ekleyim yapamazsam sana yazarım konuşuruz ordan müsait olduğunda olur mu ?
Benim yaptığım gibi bir şey istiyorsun değil mi attım videoyu

sen özelden bana aç at premierin fotileri yardımcı olayım gireceğin yerlerle ilgili

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,163
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri