Tecnopattan durduk yere ceza yedim

bos yere ban atiyor kanka onlar bosver

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
1709917771075.png

Adı üstünde technopat böyle pat pat ceza patlatıyorlar.

Ben ordaki hesabımı sildirttim, kaç yaşında insanım baskı kurmaya çalışıyorlar anam babam kurmadı bu baskıyı bana, konuyu açarken 8 saat onaylanmayınca şalterim attı hesabı silme talebi attım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hesapdan nası çıkamıyon google geçmişini silince çıkmıyormu hesaptan ?
çıkış tuşuna tıklayınca uyarı yediniz kısmına atıyor tekrardan

Technopat'ın forumu kadar rezalet bir forum daha yok.

Burada technopat tan banlananlar forumu olma yolunda gidiyor

Bu mu haksız ceza? IP'n üzerinde 2 tane hesap gözükmüş ve ceza atılınca haksız olmuş.
Eğer öyleyse zaten haksız değil de adam açmadım dediği için o yönden değerlendirmek zorundayız.
Başka bir cihaz da kendi hesabını açmış galiba arkadaş. Büyük ihtimal hesabı olan bir cihaz da kendi hesabını açmış.

Ve arkadaşlar genellikle saçma uyarılar atıyorlar bence de noktalama işaretleri hakkında dediğiniz her şey yalan. Saçmalamadan, zırlamadan mesajlar yazın ki rezilliğimizi arttırmayalım

Noktalama işaretlerine dikkat etmeleri güzel bir şey 👍 bende çok kullanmıyorum noktalama işareti ama bazıları çamur gibi yazıyor anlaşılmıyor hiç bir şey. Bu yüzden bu tarz şeylere önem vermeleri ve katı olmaları güzel ve doğru olan da bu. Forumlar insanlara bilgi verme yeridir ve bilgiyi çamur gibi Türkçeyle verirsen baştan kaybedersin.

Recep baltaş kendine forum açmış teknopetle birebir aynı ve kullanıcı sayısı bizim forumla yarışır, Şaşırdım valla.

Boşver yaptıkları her şey yanlış zaten burası bin kat daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri