Neden sürekli sistem önerisi tavsiyesi konusu açılıyor? Zaten youtubeda birsürü

Her gün fiyat değişiyor. Bilgisayar mühendisi bilgisayar öneriyor diye onu mu alalım illa?

Forumdakilerde sürekli arayış pesinde ve herzaman güncel kalıyorlar. Nerede en f/p sistemler olur . Hangi siteler iyiler gibi gibi
Youtubde ise reklam alıyorlar öyle öneri yapıyorlar ve güncel bulmak zor

Sürekli fiyat değişiyor sistemler değişiyor parçalar değişiyor. Aynı sistemin bile parçası kalmadığı için başka parça kullanıyorlor.

Her gün fiyat değişiyor. Bilgisayar mühendisi bilgisayar öneriyor diye onu mu alalım illa?
e o günkü dolar kuruna bak bugünkü fiyatını buluyorsun zaten. adamların işi o hangi ürün çıktı 1 ay sonra hangi ürün çıakcak hepsini biliyorlar sana her hafta veya her ay sistem öneriyorlar zaten şimdi onlar yerine burdan bilgisiz birileride yanıt verme şansı var ona mı inanırsın burada gece boyu counter oynayan 13 yaşında çişe kalkınnca konuya cevap yazan çocuğa mı?

Youtube dakiler sponsorlu hepsi yanlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e o günkü dolar kuruna bak bugünkü fiyatını buluyorsun zaten. adamların işi o hangi ürün çıktı 1 ay sonra hangi ürün çıakcak hepsini biliyorlar sana her hafta veya her ay sistem öneriyorlar zaten şimdi onlar yerine burdan bilgisiz birileride yanıt verme şansı var ona mı inanırsın burada gece boyu counter oynayan 13 yaşında çişe kalkınnca konuya cevap yazan çocuğa mı?
yarı haklı yarı haksızsınız burda bilgili kişilerde var troll olarakmı geldiniz yoksa youtube daki sponsorlu içerik üreticilerinden misiniz ?

konuyu acanin diger konularina bakin

ilgi cekmek istiyor
hocam şimdi fark ettim evet alkol konusu açan birinden de ne çıkar zaten ne idüğü belirsiz birisi banlanması gerek bence youtube sponsorluk kaynar iken daha youtube diyor

Neden sürekli sistem önerisi tavsiyesi konusu açılıyor? Zaten youtube ve google da bisürü var. Ordan fikir almak daha sağlıklı değilmi? Oralardaki tavsiye verenler bilgisayar mühendisi çoğu
Ben hiç görmedim gösterir misin?

Çok açılıyor sana denk gelmemiş, benim gözüme çarpan da herkes dünyanın en iyi sistemlerini topluyor TR de, son zamanlarda toplanan sistemler beni şaşırtıyor.
Dünya kadar araştırma yaptım yine de 1 tane bile sistem önereni görmedim. Dolandırıcıları sistem öneriyor sanıyor olabilirsiniz

Geri