Neden sürekli yeni telefon önerisi tavsiyesi konusu açılıyor? Youtubeda birsürü

trooperane

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
86
Neden sürekli yeni telefon önerisi tavsiyesi konusu açılıyor? Zaten youtube ve google da birsürü var bunlardan. Oralardaki önerileri yapanların çoğuda elektrik elektronik mühendisi yani burada sorduğunuz kişilerden daha bilgili

Neden sürekli yeni telefon önerisi tavsiyesi konusu açılıyor? Zaten youtube ve google da birsürü var bunlardan. Oralardaki önerileri yapanların çoğuda elektrik elektronik mühendisi yani burada sorduğunuz kişilerden daha bilgili
Bir iki kişi bile faydalansa kardır kankam. Bir çok farklı kişinin fikrini almak ta ayrı bir önem farz ediyor. Çok takma kafana ortalığa da bir zararı yok zaten.

onlar sponsorlukla yani para alarak kullanmayacakları ürünleri öneriyorlar biz tarafsızız ve bizde mühendisiz merak etme sen

Bir iki kişi bile faydalansa kardır kankam. Bir çok farklı kişinin fikrini almak ta ayrı bir önem farz ediyor. Çok takma kafana ortalığa da bir zararı yok zaten.
bence öyle değil. Yani ben bilgim dahilinde birine yazdım aynı konu yeniden açılıyor yani sürekli aynı konu biri 20k tavsiye ver, biri 19.99k tavsiye veri biri 19.98k tavsiye ver.. bunun nesi kar olacak . Bende zaten youtube da yada internet sitelerini takip ederek aldım gayet basit yani . Bide bilgisiz birileride yanlış yönlendirme ihtimali var kar yerine zarar görme olasılığı daha fazla ben o nedenle konu açtım onu bile anlayacak adam varmı bilemiyorumki üsteki yorumlara bakarsan görürsün milletin kafasını

@Mehmet Yılmaz hocam bir bakarmısınız trol bir arkadaş var burda açtığı konulara bakabilirsiniz kusuruma bakmayın rahatsız etmek istemezdim

Ya neden millet inekleri koyunları kesiyor kasapta zaten et var

9CAADC75-7500-4EEA-854F-A08AFB3E5257.jpeg

Bence ya yaşı küçük ya da gerçekten aklı böyle çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,115
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1