33K Bütçe Laptop Önerisi

1-2k aşabilir demiş, 35k ya kadar sıkıntı yok. 8 GB ram eklenmiş hali gayet iyi olur. 12700H 4060 güzel ikili. Sessiz gaming laptop çok mümkün değil, hepsi sesli. Nitro biraz daha sesli yapacak bir şey yok ona. O zaman victus alcak

Lenovo varkende victus alınmaz, RAM ekleme vs. uğraşırmı oda ayrı mesele.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Render işleri için 35k'lık macbook mu yoksa 35k'lık gaming laptop mu? Bence performans için gaming. Matebook da performans için iyi olmaz diye düşünüyorum. Arkadaş render alıcam diyor, render ağır bir iş.

@SuqaX bu arada güç, sessizlik ve soğuk çalışma bir arada olmaz hocam. Birinden feragat etmen lazım.
Render için çok detaylı bilgim yok ,yapılan işe ve programa göre değişiyor sanırsam. Windows daha çok sevdiğim için Gaming seçerdim ben. Ama M1 veya M2 işlemci gayet sağlamdır.

render için alacaksınız macbook pro veya max çipleri öneririm verimli ve performanslı.

Render için çok detaylı bilgim yok ,yapılan işe ve programa göre değişiyor sanırsam. Windows daha çok sevdiğim için Gaming seçerdim ben. Ama M1 veya M2 işlemci gayet sağlamdır.

3D render işinde macbook iş yapıyormu bilmiyorum. Video ise net macbook zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

render için alacaksınız macbook pro veya max çipleri öneririm verimli ve performanslı.

Victus savar ŞLKGŞDKSŞLGKSLDŞGS. Taktı kafaya taktı.

3D render işinde macbook iş yapıyormu bilmiyorum. Video ise net macbook zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Victus savar ŞLKGŞDKSŞLGKSLDŞGS. Taktı kafaya taktı.
hocam aklıma geldi komiğime gitti yaptım ne yalan söyleyeyim :ROFLMAO:

Lenovo varkende victus alınmaz, RAM ekleme vs. uğraşırmı oda ayrı mesele.
Sessizlik takıntısı var ise aralarında en iyisi victus. Ben olsam 8 GB rami ekler Nitro alırdım. 12700H ve 12450H arasında fark var. Ram eklemek o kadar zor değil

Sessizlik takıntısı olan ya victus alır yada macbook 2 si sessiz çalışan cihazlar nitro ya yanşmasın sessizlik takıntısı olanlar 7600 RPM fan çok sesli 5300 RPM o kadar sesli değil.

Sessizlik takıntısı var ise aralarında en iyisi victus. Ben olsam 8 GB rami ekler Nitro alırdım. 12700H ve 12450H arasında fark var. Ram eklemek o kadar zor değil

Herkes uğraşmak istemeyebilir işte. Lenovo ile victus yakın ses seviyesindedir muhtemelen. Yoksa bencede en mantıklısı nitro.

Herkes uğraşmak istemeyebilir işte. Lenovo ile victus yakın ses seviyesindedir muhtemelen. Yoksa bencede en mantıklısı nitro.
Konu sahibi dönerse sorarız da adam kayboldu
WERFTGYHUJIKO
Ne iş için kullanacığını bilmiyoz daha

Sessizlik takıntısı olan ya victus alır yada macbook 2 si sessiz çalışan cihazlar nitro ya yanşmasın sessizlik takıntısı olanlar 7600 RPM fan çok sesli 5300 RPM o kadar sesli değil.

Maxlayınca 5800RPM olan victusta pek sessiz sayılmaz :D. Nitro ayrı bir seviye ama buda sessiz değilki evin öbür ucundaki yağmur fırtınamı var diyor.

Maxlayınca 5800RPM olan victusta pek sessiz sayılmaz :D. Nitro ayrı bir seviye ama buda sessiz değilki evin öbür ucundaki yağmur fırtınamı var diyor.
5400 RPM max gördüğüm beni fazla rahatsız etmiyor.

Yani gaming laptop ta sessizlik aranmaz zaten , Yoksa matebook macbook baksın yani. victus sessiz olcak diye performans tan kayıp veriyor . Değmez yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,202
Üyeler
197,397
Son üye
toxicwimm
Geri