Bende katılıyorum. Fan sesi evin öbür ucunda duyuluyor çok sessiz sayılmaz.Maxlayınca 5800RPM olan victusta pek sessiz sayılmaz . Nitro ayrı bir seviye ama buda sessiz değilki evin öbür ucundaki yağmur fırtınamı var diyor.
Bende katılıyorum. Fan sesi evin öbür ucunda duyuluyor çok sessiz sayılmaz.Maxlayınca 5800RPM olan victusta pek sessiz sayılmaz . Nitro ayrı bir seviye ama buda sessiz değilki evin öbür ucundaki yağmur fırtınamı var diyor.
Yani gaming laptop ta sessizlik aranmaz zaten , Yoksa matebook macbook baksın yani. victus sessiz olcak diye performans tan kayıp veriyor . Değmez yani.
5400 RPM max gördüğüm beni fazla rahatsız etmiyor.
Kasadan geçince insan üzülüyor bi , aynı tadı vermiyor.Yani windows laptopta performans istiyorsan boeing uçağını alıcaksın önüne.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alışınca etmiyor tabii, ben Masaüstü sistemi bırakıp geçince patliyacağız falan dedim herhalde.
Alışınca Nitroda normal gelir .
Kasadan geçince insan üzülüyor bi , aynı tadı vermiyor.
Yani artısı da var tabi kiAma taşınabilirlik güzel ya. Binbir çeşit oyun, emulatörler falan kur hepsini oraya buraya götür takıl, tatile götür takıl.
Üstüne birde 4060 performansını masaüstü performansına getirmek bu kadar kolay olunca çok üzmedi beni.
Masaüstü alıon evde duruyor, başka yere gidiosun tatile bişeye. boş zamanda sıkılıyor insan.
Ama masaüstü de ayrı bir rahat yaAma taşınabilirlik güzel ya. Binbir çeşit oyun, emulatörler falan kur hepsini oraya buraya götür takıl, tatile götür takıl.
Üstüne birde 4060 performansını masaüstü performansına getirmek bu kadar kolay olunca çok üzmedi beni.
Masaüstü alıon evde duruyor, başka yere gidiosun tatile bişeye. boş zamanda sıkılıyor insan.
Yani artısı da var tabi ki
Ama masaüstü de ayrı bir rahat ya
her şey ekran kartı miBu fiyata 4060 iyi değil mi?
Aynı laptop bendede var s0047nt modeli. Ama int kafede vs o masaüstüne oturduğunda o rahatlığı hissediyorsunArtısı direk bu zaten taşınabilirlik. He ama şuda bir gerçek ben kasım ayında 35K ya aldım benim laptobu. Ryzen 7, 32GB RAM 1 TB SSD ve 4060.
Bu özellikte monitörlü bir sistem masaüstünde zor olurdu, maks 7500F 16GB RAM 1TB SSD ve 4060 olurdu monitörle anca. Oda pek fark etmiyor hatta çoklu çekirdek işlerinde bendeki daha iyi.
Bana göre farkları yok yani. Masaüstüde duruyor benim, hiç fark yok gibi. Tek farkı ekran büyüklüğü olabilir onuda monitör alıp çözebilirsin aynı şekil laptopta .
her şey ekran kartı mi
Aynı laptop bendede var s0047nt modeli. Ama int kafede vs o masaüstüne oturduğunda o rahatlığı hissediyorsun
Malzeme kalitesi panel kalitesi bunlar da çok önemli nitro tank gibi duruyor ve bence 3070ti çok daha çekici duruyorSenin attığında mantıklı, ama 4060 daki teknolojileride yok sayamayız. Yine konu sahibi karar verir son karara.