Iphone 6,6s,7 kullananlar bakabilir mi ?

Reaksiyon skoru
82
Şu an telefonum yok ve 2-3k ya idaretenlik(1yıl falan kullanacam) telefon almak istiyorum bu telefon da başlıkta belittiklerimden biri olacak büyük ihtimal 2. el olacak zaten YUKARIDAKİ telefonlardan tek çekincem bataryaları ekran süreleri çok kısa ortalama bir kullanıcıdan daha az telefon kullanacağım sizce ekran süreleri yeter mi ?
Siz bu telefonlardan ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ?

Wifi de 4 saat, hücreselde 3 saat alırsın.

İlanlara baktım ve dünden beri oturduğum ilde 1500-2000 tl civarında bir sürü ıphone 6s,6s+,se 1. nesil ve ıphone 7 var sanırım en güçlüsü ıphone 7 (2000 TL'ye alınabilinecek en iyi tel o mu ?)
Bu telefonlardan biri whatsapp instagram youtube gibi uygulamalarda desteklenmeme sorunu çıkarır mı 1 yıllık vaadede ?

İlanlara baktım ve dünden beri oturduğum ilde 1500-2000 TL civarında bir sürü ıphone 6s,6s+,se 1. nesil ve ıphone 7 var sanırım en güçlüsü ıphone 7 (2000 TL'ye alınabilinecek en iyi tel o mu ?) ıphone 6s+ mı yoksa ıphone se mi daha güçlü sizce ?
Bu telefonlardan biri whatsapp instagram youtube gibi uygulamalarda desteklenmeme sorunu çıkarır mı 1 yıllık vaadede ?
Iphone degilde samsung bakmani oneritim 2 bin tl bandinda yada xiaomi

6s sadece telefon ile görüşme için 1 gün civarı gidiyor gece telefonu şarja takıyorum ama oyun oynarsan veya instagramda biraz bile gezersen 3 4 saatte 0'ı görüyorsun saçma bir durum.

İlanlara baktım ve dünden beri oturduğum ilde 1500-2000 TL civarında bir sürü ıphone 6s,6s+,se 1. nesil ve ıphone 7 var sanırım en güçlüsü ıphone 7 (2000 TL'ye alınabilinecek en iyi tel o mu ?)
Kanka bende 6s var hiç sıkıntı yaşamadım istediğin gibi numaram

Son düzenleme:
6s sadece telefon ile görüşme için 1 gün civarı gidiyor gece telefonu şarja takıyorum ama oyun oynarsan veya instagramda biraz bile gezersen 3 4 saatte 0'ı görüyorsun saçma bir durum.
bu yüzden 6s den vazgeçtim gibi 6s plusta ise tek fark ekran gibi duruyor 7 ise 6s plusın güçlü versiyonu gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bende 6s var hiç sıkıntı yaşamadım istediğin gibi numaram 5075587112 yaz bana
hocam numaranızı silin bence sıkıntı çıkmasın 6sten vazgeçtim gibi hem ekranı küçük hem bataryası az gidiyor 6s plus ya da 7 alacam gibi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bende 6s var hiç sıkıntı yaşamadım istediğin gibi numaram 5075587112 yaz bana
tek sorum ekranın küçük olması sorun çıkarıyor mu ve kamerası yeterli geliyor mu ?
1710273203665.png

6s plus ekran avantajına sahip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri