zapkinus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 5,455
niye esege anlatir gibi anlatiyon o kadar yaslanmadimHocam o şey: Asus Al Suite. Fanları falan kontrol ediyorum uygulama üzerinden. Derecelerine bakıyorsun falan.
niye esege anlatir gibi anlatiyon o kadar yaslanmadimHocam o şey: Asus Al Suite. Fanları falan kontrol ediyorum uygulama üzerinden. Derecelerine bakıyorsun falan.
ikisini de kullanıyorum severekBeyler Walpaperiniz fln nasıl düzeniniz nasıl (İFTARA KADAR VAKİT ÖLDÜRMEM LAZIM)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam estağfurullah. Burası konu diye yazıma dikkat etmeye çalışıyorum. Neler yenide olsa böyle konuşmam.niye esege anlatir gibi anlatiyon o kadar yaslanmadim
Hocam bir ara sizle dusan tadicin profile tedarik ediyorduk hatırlıyor musunsağ alttaki ok ne
kanon hoca sagolsun resim tedariginden
malesef hocam ikide bi sweaty fox un hdd lerini caliyorlarHocam evinize misafir olarak gelebilir miyim
kolay gelsin hocam korumak lazımmalesef hocam ikide bi sweaty fox un hdd lerini caliyorlar
hatirliyorum hocam dusan tadic o gunden sonra adam oldu zaten bi de realhas midir nedir onu da adam etsek olacak bu is mete hoca ile bi el atalim bu iseHocam bir ara sizle dusan tadicin profile tedarik ediyorduk hatırlıyor musun
bu nasıl oluyor lan
teşekkürlerWallpaper önerileri..
baya hoş ikisideikisini de kullanıyorum severek
ppye pek dikkat etmedimHocam ilk olarak o köpek değil köpek yüzlü penguen ikinci olarak çok şükür daha o kadar cinsel açlık çekmedim
adam harbi masa üstü atmış
walpaper güzelde hocam düzen uyuzuma gitti alışılmışın dışında geliyor illegal ama değil
görev çubuğu nerede hocam
simgeler baya büyük olmuş kör eder adamı
simgeler baya büyük olmuş kör eder adamı
Çift monitör hocambu nasıl oluyor lan
Kardeşim kaç petabyte disk kullanıyorsunBurayı ayırtıyorum pc geçince atacağım
Görüceksiniz ki en düzenli benim idda etmiyorum öyleğAlıntıyı görüntüle