Venceremos
80+
- Reaksiyon skoru
- 179
2.el tr garantili rog bakabilirsin yada alıp boyayacaksin üstat 
Ben veririm ama tamamen kişisel tercih yanlış yönlendirmek istemem atacak son kurşununsa tr garantili bakmak daha iyi yurtdisi ürünü aldığınız yerde bi tanıdığınız varsa binsorun.olursa oraya yollayabilirsin yurt dışı diye garantisiz olmuyor. Hatta burdakinden daha iyi dönüş sağlanıyor yurt dışında genelde değişim veriyorlar. 4080 kartların çok fazla incelemesi mevcut 4080 superlerdede aynı blokları kullandılar. Mesela ben 4080super ichill 3x kullandım ve 4090 suprimle takas ettim boyut olarak iki kartta nerdeyse aynı ichill kötü bi kart değil Mesela ama trde bilinmiyor. Ayni olay galax içinde geçerli. Beyaz kart konusuna hakim değilim yoksa direk yönlendirme yapardım ama bildiğim bi tek rog ve aero varhahaha aklımdan gecmedi deil boyamak
peki rog 4080 super yurt dısı 45 k verilir mi
konudan bağımsız msi suprım 50 k ama beyaz deil
msi gamingi cok onermıosun galiba bana kalırsa rog ama msi de beni tek cezbeden 3 taksit vade farksiz olmasıBen veririm ama tamamen kişisel tercih yanlış yönlendirmek istemem atacak son kurşununsa tr garantili bakmak daha iyi yurtdisi ürünü aldığınız yerde bi tanıdığınız varsa binsorun.olursa oraya yollayabilirsin yurt dışı diye garantisiz olmuyor. Hatta burdakinden daha iyi dönüş sağlanıyor yurt dışında genelde değişim veriyorlar. 4080 kartların çok fazla incelemesi mevcut 4080 superlerdede aynı blokları kullandılar. Mesela ben 4080super ichill 3x kullandım ve 4090 suprimle takas ettim boyut olarak iki kartta nerdeyse aynı ichill kötü bi kart değil Mesela ama trde bilinmiyor. Ayni olay galax içinde geçerli. Beyaz kart konusuna hakim değilim yoksa direk yönlendirme yapardım ama bildiğim bi tek rog ve aero var
Valla sende kesin benim gibisin başka bi kart alsan sonra kesin roga dönersin ben şubat ayında gsmegarajdan hazirsistem aldım ekran karti çok iyi olmasına rağmen sistem msi ağırlıklı diye karti msi ile takas ettim kasa.asus tuf gt502 msin bu tarz kasası olsa onu bile msi yaparımmsi gamingi cok onermıosun galiba bana kalırsa rog ama msi de beni tek cezbeden 3 taksit vade farksiz olması
ama sistemime en cok rog yakısırdı
beyaz h9 elite
nzxt beyaz 360 sıvı sağutma
asus rog x670 e-a beyaz
r7 7800x3d
valla ben gecen ay asus tuf 4070ti aldımValla sende kesin benim gibisin başka bi kart alsan sonra kesin roga dönersin ben şubat ayında gsmegarajdan hazirsistem aldım ekran karti çok iyi olmasına rağmen sistem msi ağırlıklı diye karti msi ile takas ettim kasa.asus tuf gt502 msin bu tarz kasası olsa onu bile msi yaparım
Tek bir marka takıntım yok ama olduğu zaman hepsi aynı ekosistemden olsun istiyorum.mesela bi önceki sistemimde komple tuftu ramlerin xpg tuf edition çıktı sonradan ramleride tuf yapmıştım![]()
2.ellere baktın mı senin gibi direk alıp satışa koyanlar oluyorvalla ben gecen ay asus tuf 4070ti aldım
sonra bir baktım ki kendimi beyaz ekosistemi kurma cabasına girerken yakaladım 4070 ti hic acmadığım icin satma kararı aldım
bi tek ekran kartım su an onda da ne yapcam bilmiyorum 4080 bir an an once almam gerek
Emin ol garanti Türkiye de bir işe yaramaz leş hepsi ben yurt dışı kullanıyorum ekran karti taş gibi ayrıca msi o modeli ile kıyaslanamaz bile rog serisi tabii size kalmış ben Türkiye de garanti olayına takilmiyorum.Ama yurt dısı garantisi yok artı nakit para taksitte yok
Sence msi almak mantikli olmaz miydi hem vade farksiz 3 taksit ve tr garanti
Ikiside ayni fiyata geliorModel olarak bariz ROG daha üstün ama ikisi de iyi modeller.
4080 yerine 4080s e yönelmen biraz daha iyi. MSRP si daha ucuza çıktı ve ufacık bir fark da olsa daha güçlü. 4080 den ucuza gelirse alınır.
Gigabyt yurt dısında beyaz modeli 45700 fiyat iyi miValla sende kesin benim gibisin başka bi kart alsan sonra kesin roga dönersin ben şubat ayında gsmegarajdan hazirsistem aldım ekran karti çok iyi olmasına rağmen sistem msi ağırlıklı diye karti msi ile takas ettim kasa.asus tuf gt502 msin bu tarz kasası olsa onu bile msi yaparım
Tek bir marka takıntım yok ama olduğu zaman hepsi aynı ekosistemden olsun istiyorum.mesela bi önceki sistemimde komple tuftu ramlerin xpg tuf edition çıktı sonradan ramleride tuf yapmıştım![]()