🔥İndirim Ryzen 5 7500F + 4070 Super Hazır Sistem 39599₺🔥

Bunun üstüne 1.500 tl çıkınca full asus rx 7800 xt sistem diziyorsun. Bırakın su nvidia fan boyluğunu

Gamegaraj da özelleştirme seçenekleri çok ve diğer firmalara göre de gayat iyi fiyat ile sunuluyor. Şu an bu sistemin anakart ve kasa psu değiştirip almak mantıklı. Bu haliyle de iş yapar ama yükseltmeler çok uygun fiyata yapılıyor. 2 kez sistem aldım ve güzel iş yapıyorlar.

özelleştirince sistem güzel ama taksit çok biniyor yoksa güzel sistem.

Gayet iyi sistem. Özelleştirmeleri de iyi. Gaminggentr fiyatları dolara endekslemiş sanırım düzenli olarak zamlanıyor. Son durak burası. Ayık olun.

Mesutun 43 kya tuf 4070 superli sistemini almadığıma yanıyorum geçen ay

Arkadaşlar ben şöyle bir özelleştirme ile almış bulundum, nakit de vardı, sistemi yeni satmıştım. İleride satabilmek adına X670-P ve 4070 Ti Super tercih ettim. 7600 seçince soğutucu istiyor ama bende soğutucu var, onun için almadım. Aynı zamanda kendi SSD'm de var, onun için SSD'yi kıstım. RAM'i değişirim ileride büyük ihtimal.
IMG-20240314-WA0007.jpeg

Arkadaşlar ben şöyle bir özelleştirme ile almış bulundum, nakit de vardı, sistemi yeni satmıştım. İleride satabilmek adına X670-P ve 4070 Ti Super tercih ettim. 7600 seçince soğutucu istiyor ama bende soğutucu var, onun için almadım. Aynı zamanda kendi SSD'm de var, onun için SSD'yi kıstım. RAM'i değişirim ileride büyük ihtimal.Alıntıyı görüntüle
Güzel olmuş elinizde ki SSD 'yi takarsanız harika sistem olur.

Arkadaşlar ben şöyle bir özelleştirme ile almış bulundum, nakit de vardı, sistemi yeni satmıştım. İleride satabilmek adına X670-P ve 4070 Ti Super tercih ettim. 7600 seçince soğutucu istiyor ama bende soğutucu var, onun için almadım. Aynı zamanda kendi SSD'm de var, onun için SSD'yi kıstım. RAM'i değişirim ileride büyük ihtimal.Alıntıyı görüntüle
ramleri lexar Ares rgb 32gb 6000mhz cl30 yapsana aga f16 gibi ram o

Güzel olmuş elinizde ki SSD 'yi takarsanız harika sistem olur.
Bende özelleştirmedeki Darkflash DLX21 kasa, Thermalright Assasins Peerless hava soğutucu ve 500 GB SSD var hocam. Büyük ihtimal XPG kasayı satarım, kalanlara sisteme takar keyfime bakarım. RAM'i de takasa gider ya da satar 2x16 daha kaliteli alımlı bir RAM alırım az ekleyip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramleri lexar Ares rgb 32gb 6000mhz cl30 yapsana aga f16 gibi ram o
Ne kadar farkediyordu fiyat hocam, aldım maalesef sistemi.

Bende özelleştirmedeki Darkflash DLX21 kasa, Thermalright Assasins Peerless hava soğutucu ve 500 GB SSD var hocam. Büyük ihtimal XPG kasayı satarım, kalanlara sisteme takar keyfime bakarım. RAM'i de takasa gider ya da satar 2x16 daha kaliteli alımlı bir RAM alırım az ekleyip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar farkediyordu fiyat hocam, aldım maalesef sistemi.
çok hızlı ramdi o cl30 6000mhz bulunmaz hint kumaşı gibi

bu modelin soğutma aşırı kötü bilginiz olsun. gainward ghost ile aynı kart.

Geri