Chevrolet Cruze alınır mı? Alternatifi ne olabilir?

blozkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
369
Bütçe
600000
Chevrolet Cruze alınır mı? 2011'den beri Captiva kullanıyoruz. Çok yakıyor ama hiç de üzmedi, sanayi yüzü görmedi araba hor kullanıma rağmen. Ara ara yağda sorun olmamasına rağmen yağ lambası yakıyor sadece :)) Kullanımı da keyifli bir araç. O nedenle Chevrolet'e sıcak bakıyorum.

Şimdi bir fırsat, motosikleti satıp ikinci bir araç alma şansı doğdu.

Cruze nasıldır? Yılına göre otomatik viteslileri uygun ve görünüş olarak da albenili bir araç.

Tüp takılmış modeller tercih edilmeyecektir. Orijinal aracı orijinal kullanma planındayım.

Cruze olmaz ise 450-600 arası hangi aracı tavsiye edersiniz?

Alınacak araç en azından 3-4 sene, işe git gel için kullanılacak.

Teşekkürler

detaylı bılmıyoarum ama parcası zor bulunuyor dıyolar arkadas sıze yardımcı olur @Denizgezen

hocam Peugeot 301 az kilometreli dizel manuel tavsiye ederim hiç yakmıyor gibi araba belki boş gelebilir araç ama heryere bedava gidersin nerdeyse

Türkiye'den çekilmiş mi öyle bir olay vardı bende parça sıkıntılı diye biliyorum

Chevrolet cruzede 3 ayrı motor var.
1.4 Turbo
1.6
2.0 dizel

1.4 turbo bildiğimiz opel motoru. Yakıtı fazla sıcak çalışan bir motor. Güzel gider , parçası da bulunur. Temizinin sorun çıkaracağını düşünmüyorum

1.6 atmosferik. Bu motor gene 1.6 ecotec opel motoru. Önermiyorum. 2 tanesine kapak yaptım. 2 arabada hararetten gelmişti. Genel olarak sorunlu bir motor. Bu yüzden önermem. Hele lpgli araçlara bu motorda hiç girme. Lpg uyumlu değil fakat takıyorlar. Sibop yakıyor , o yüzden sonradan kapak açıp çelik sibop takanlar oluyor . Bu araba yaktığı kadar gitmiyor. Aldığın benzine gaza yazık.

2.0 dizel captivadaki dizel motorun aynısı olması lazım
Güzel gittiğini duydum. Bu motordan pek piyasada yok. Bende hiç denk gelmedim. Önerir miyim? Hiç görmedim , sorunu var mı yok mu bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.
Parça konusuna gelirsek aracın her türlü parçasını bulabilirsin merak etme. (İstanbuldaysan Ankaradaysan bulursun)
Motor parçaları zaten opel parçaları , yürüyen parçaları kaporta parçaları da bulunur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

450-600 bin arası bütçede kriter belirtmemişsin
1.3 dizel egea
1.6 dizel 301/c-elysee gibi piyasada hızlı dönen , değer kaybetmeyen , yakıtı az , sorun çıkarmayacak , parçası ucuz araçlar var.
Benzin tarafında turbolu araçlar daha az. Bu bütçeyi atmosferik bir araba için harcamazdım bu yüzden turbo dizel önerdim. Yoksa bir sürü benzinli araç seçeneği var

Chevrolet Cruze alınır mı? 2011'den beri Captiva kullanıyoruz. Çok yakıyor ama hiç de üzmedi, sanayi yüzü görmedi araba hor kullanıma rağmen. Ara ara yağda sorun olmamasına rağmen yağ lambası yakıyor sadece :)) Kullanımı da keyifli bir araç. O nedenle Chevrolet'e sıcak bakıyorum.

Şimdi bir fırsat, motosikleti satıp ikinci bir araç alma şansı doğdu.

Cruze nasıldır? Yılına göre otomatik viteslileri uygun ve görünüş olarak da albenili bir araç.

Tüp takılmış modeller tercih edilmeyecektir. Orijinal aracı orijinal kullanma planındayım.

Cruze olmaz ise 450-600 arası hangi aracı tavsiye edersiniz?

Alınacak araç en azından 3-4 sene, işe git gel için kullanılacak.

Teşekkürler
Hocam bende captiva bakıyorum da geniş bi aileyiz acaba yakıtı su gibi içmesi haricinde ki 2 tona yakın araç 2.0 motor var normal çok yakması ama ekonomi durumları malum bu yakıtı çok yakması haricinde başka bir sorunuyla üzer mi acaba alsam mı ne diyorsunuz 2011-2012 modelleri var piyasada 600k tl ye

Chevrolet cruzede 3 ayrı motor var.
1.4 Turbo
1.6
2.0 dizel

1.4 turbo bildiğimiz opel motoru. Yakıtı fazla sıcak çalışan bir motor. Güzel gider , parçası da bulunur. Temizinin sorun çıkaracağını düşünmüyorum

1.6 atmosferik. Bu motor gene 1.6 ecotec opel motoru. Önermiyorum. 2 tanesine kapak yaptım. 2 arabada hararetten gelmişti. Genel olarak sorunlu bir motor. Bu yüzden önermem. Hele lpgli araçlara bu motorda hiç girme. Lpg uyumlu değil fakat takıyorlar. Sibop yakıyor , o yüzden sonradan kapak açıp çelik sibop takanlar oluyor . Bu araba yaktığı kadar gitmiyor. Aldığın benzine gaza yazık.

2.0 dizel captivadaki dizel motorun aynısı olması lazım
Güzel gittiğini duydum. Bu motordan pek piyasada yok. Bende hiç denk gelmedim. Önerir miyim? Hiç görmedim , sorunu var mı yok mu bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.
Parça konusuna gelirsek aracın her türlü parçasını bulabilirsin merak etme. (İstanbuldaysan Ankaradaysan bulursun)
Motor parçaları zaten opel parçaları , yürüyen parçaları kaporta parçaları da bulunur.

450-600 bin arası bütçede kriter belirtmemişsin
1.3 dizel egea
1.6 dizel 301/c-elysee gibi piyasada hızlı dönen , değer kaybetmeyen , yakıtı az , sorun çıkarmayacak , parçası ucuz araçlar var.
Benzin tarafında turbolu araçlar daha az. Bu bütçeyi atmosferik bir araba için harcamazdım bu yüzden turbo dizel önerdim. Yoksa bir sürü benzinli araç seçeneği var
Hocam reno fluence 2012 otomatik 1,5 dizel araç var 500k ya şanzımanı çabuk mu bozuluyor ilanlarda hep 150k üstü araçlarda şanzıman sıfır değişti falan yazılmış bir iki tane araç gördüm ne dersin bu araç alma dersen bu araca yakın hangi araçları almalıyım otomatik 600k ya kadar fiyat var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,617
Üyeler
197,723
Son üye
ilkerfurkan
Geri