BALLarDOES
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 199
Yeni model bu sanırım. İlk modelini güncel olarak kullanıyorum gayet memnunum ben. Pil ömrü uzamış. Sestede gelişme varsa alınır bu fiyata bence.Geçenlerde de bu ismi gördüm.Cloud 2 core wireless hakkında başka yerde bir şey göremedim.Büyük ihtimalle cloud core wireless modeli bu ki dış görünüşü aynı.Kendim kullandım pek tatmin olamamıştım açıkçası.Wireless şartı yoksa cloud 3 daha mantıklı bir alternatif
İlk öncelikle doğum günün kutlu olsun hocam.Yeni model bu sanırım. İlk modelini güncel olarak kullanıyorum gayet memnunum ben. Pil ömrü uzamış. Sestede gelişme varsa alınır bu fiyata bence.
Çok teşekkürler dostum. Bana f/p wireless olarak düşününce mantıklı geldi. Ben zamanında 1k'ya almıştım. İyi ki almışım valla. Nedense çok satılmaya devam etmedi Türkiye'de. Hep 2.el piyasasına düştü. Ben aldığım zamanlarda da trde incelemesi yoktu. Cloud 2 kullandım zamanında bende ondan buna geçtim. Ses farkı olarak tabi fark var. Fakat wireless isteniyorsa alınır. Diğer markaların 2-3k arasındaki kablosuz kulaklıklarına taş çıkarır bence. Hele yeni versiyonsa gerçekten 80 saat kullanım süresi baya iyi. Ses ve mikrofon kısmında geliştirme varsa bu fiyat bandında hiçbir kulaklık geçemez gibime geliyor.İlk öncelikle doğum günün kutlu olsun hocam.
Ben pek beğenemedim cloud 2 nin yanında ses performansı düşük kalıyor gibi.Ek olarak cloud 3,cloud 2 den daha iyi olduğunu bildiğimiz içinde cloud 3-cloud 2 core arasında epey ses farkı olur diye düşünüyorum
Çok komik yorum. Fotoğraflarında 80 saat kullanım süresi diyiyor. Yeni versiyon bu. Onun dışında güncel olarak kullanıyorum. 18 saat rahat götürüyor beni %100 ses seviyesinde.20 saat diyor firma ama 12 13 saat şarjı gidiyor (%40 ses seviyesinde) fiyatına göre alınmaz.
edit: model farkı varmış ben 1'den bahsediyordum. bunda 80 saat diyorda inanmıyorum, gerçekten 80 gidecekse düşünebilirim
HyperX Cloud Alpha Wireless'ın 200 küsür saat kullanım süresi var. İmkansız değil bu tür kullanım süreleri xd20 saat diyor firma ama 12 13 saat şarjı gidiyor (%40 ses seviyesinde) fiyatına göre alınmaz.
edit: model farkı varmış ben 1'den bahsediyordum. bunda 80 saat diyorda inanmıyorum, gerçekten 80 gidecekse düşünebilirim
Abartılı bir yorum gibi geldi. O kadar da kötü sayılmaz. Kulaklık mikrofonu işte. Kablolu tarafında fifine'ın falan kulaklıklarının mikrofonu çok iyi. F/P wireless bir kulaklık. Arkadaşın zamanında büyük ihtimalle benim gibi 1000tl'ye almıştır. O zaman o fiyata göre baya iyiydi. V2'ye bakınca bence bu fiyatı hakemler gibi. Birinin alıp inceleme yapması lazım xdBu kulaklık niye bu kadar tercih ediliyor ki bence çok kötü arkadaşımda vardı mikrofonu rezalet 700-800tl gamepower kulakların bile mikrofonu daha iyi. Ve ses kalitesi bana göre çöp (kablosuz olabilir ama fiyatı ucuz değil sonuçta)
Evet o da 1k civarına almıştı ama ona bile herkes çok güzel vs diyordu ama bi denedik çok boş bir kulaklık bence kullandığım kulaklara göre deneyimimi paylaşıyorum hayatında tek kulaklık kullanıp yada önceden telefon kulaklığı kullanan adama tabikide güzel gelebilir ha o kullaklığı kullanan arkadaşım bile mikrofonun kötü olduğunu söylüyordu zaten.Abartılı bir yorum gibi geldi. O kadar da kötü sayılmaz. Kulaklık mikrofonu işte. Kablolu tarafında fifine'ın falan kulaklıklarının mikrofonu çok iyi. F/P wireless bir kulaklık. Arkadaşın zamanında büyük ihtimalle benim gibi 1000tl'ye almıştır. O zaman o fiyata göre baya iyiydi. V2'ye bakınca bence bu fiyatı hakemler gibi. Birinin alıp inceleme yapması lazım xd
Ok@K1NGO82 komik olan nedir? sende mi hayatında tek kulaklık kullanıp onu yücelten kişilerdensin?
Evet o da 1k civarına almıştı ama ona bile herkes çok güzel vs diyordu ama bi denedik çok boş bir kulaklık bence kullandığım kulaklara göre deneyimimi paylaşıyorum hayatında tek kulaklık kullanıp yada önceden telefon kulaklığı kullanan adama tabikide güzel gelebilir ha o kullaklığı kullanan arkadaşım bile mikrofonun kötü olduğunu söylüyordu zaten.
Bana görede mic'i şöyle parasını hakedecek düzeyde değil valla o uyduruk denilen gamepower kulaklıkların çoğunun microfonu daha iyi ha kulaklığın ses kasması filan iyidi ama artık çoğu kulaklıkta iyi zaten ee mic de kötü olunca şahsen ben tercih etmem
bu arkadaşın attığı eğer ki aynı kulaklık ise 3k etmez
Hayır. Sizin "Ve ses kalitesi bana göre çöp" dediğiniz yere güldüm. Mikrofon olarak zaten Gamepower'dan kötü olması doğal. Gamepower'ın sadece mikrofonu iyi başka da bir şeyi iyi değil. Ama bu göstermiyor ki HyperX'in mikrofonu kötü. Ben HyperX Cloud II kablolu kullanıyorum. Hem ses hem mikrofon sizin dediğinizin aksine çok iyi. Ve son olarak istediğim reaksiyonu atarım. İyi günler.@K1NGO82 komik olan nedir? sende mi hayatında tek kulaklık kullanıp onu yücelten kişilerdensin?
Hocam bende de rog strix in wireless kulaklığı var içinden type c kablosu çıktı fakat adaptör yoktu, kaç watt adaptör takayım sizce ?20 saat diyor firma ama 12 13 saat şarjı gidiyor (%40 ses seviyesinde) fiyatına göre alınmaz.