asddsaasdA

Eğer kafasına taktıysa gayet de açabilir. Bu arada bir arkadaş kim olduğunu bulamaz yazmış da. Steam kullanıcı adından ev internetin kimin üzerine onu bile bulurlar :D Yeterli kanıtları da varsa elinde dava açar kazanır da. Ama korkutmak için söylemiş olması olası.

Valla bazıları var gerçekten dert ediniyor peşini bırakmıyor. Dikkatli ol birdaha küfür etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hak edene küfür yasal olmalı. Hatta direk yasal olmalı ben bir insana küfür edersem kaba şekilde görüş bildirmiş oluyorum. Hakkında yanlış bir bilgi vermiyorum.
Özele gelirmisin bende sana kaba şekilde görüş bildiriyim :)

beyler PC ıle alaksı yok sıze bısey soracam.bı cocuk geldı faceıtte trolledı cs de bız buna oyundakı chatten sovduk .Buda sızı dava edecem felan dedı yapabılırmı bole bıse
Hiç bişey olmaz açsa bile

Şu oyunu 2017'den beri oynuyorum. 4400 saat kadar falan oynadım. Her gün türlü türlü küfür ediyorum. Yüzlerce kişiyle aramda böyle muhabbet geçti, bir tanesi de dava açmadı :) Blöfden başka bir şey değil merak etme. Ayrıca reşit değilsen hiçbir şey olmaz. Zaten böyle küçük olaylar için pek ilgilenmiyorlar.

Kimseye sövme dostum oyun da olsa anlık sinirle de olsa mutele geç. Gerçekten bir adama denk gelirsin hayatın kararır.
Sanmam üst düzey yönetici ve yakınına hakaret etmediğin sürece hiç bir şey olmaz

Şu oyunu 2017'den beri oynuyorum. 4400 saat kadar falan oynadım. Her gün türlü türlü küfür ediyorum. Yüzlerce kişiyle aramda böyle muhabbet geçti, bir tanesi de dava açmadı :) Blöfden başka bir şey değil merak etme. Ayrıca reşit değilsen hiçbir şey olmaz. Zaten böyle küçük olaylar için pek ilgilenmiyorlar.
.

Son düzenleme:
Geri