NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL

Youtube incelemeleri mevcut. Fiyat / Performans açısından en iyi cihazlardan birisiymiş.
Bu videoyu inceleyebilirsin.

Samsung TV için alicam kullanan varmı alınır mı
Ben monitörde kullanıyorum alalı 2 hafta felan oluyor 1900e almıştım idare eder bi cihaz çok akıcı diyemem ama tabi daha önce başka tv box kullanmadım onlara göre nasıldır bilemem

Ben monitörde kullanıyorum alalı 2 hafta felan oluyor 1900e almıştım idare eder bi cihaz çok akıcı diyemem ama tabi daha önce başka tv box kullanmadım onlara göre nasıldır bilemem
hocam eskı bır monıtormu yoksa yanı vga gırıslı bır monıtormu elınızdekı yoksa hdmı ılemı baglandınız monıtore ve goruntu kalıtesı nasıl acaba ? bu aralar hd uydu alıcısı falan bakınıyorumda

hocam eskı bır monıtormu yoksa yanı vga gırıslı bır monıtormu elınızdekı yoksa hdmı ılemı baglandınız monıtore ve goruntu kalıtesı nasıl acaba ? bu aralar hd uydu alıcısı falan bakınıyorumda
Hdmi ile bağladım 144hz 1080p bi monitör kasayı satınca boşta kaldı bende tv box bagladim

7-8 aydır hergün kullanılıyor evde ve memnunum sesli komutu uygulama desteği android sürümü vs benim için oldukca memnun edici.

Hdmi ile bağladım 144hz 1080p bi monitör kasayı satınca boşta kaldı bende tv box bagladim
Peki bu bein connect uygulamasi beinsoprt1 i falan ücretsiz gösteriyormu maclari izlemek için iyi olur varsa eğer bide ücretsiz 1 yıllık abonelik diyor o ne oluyor tam olarak

Bunlar inatbox felan kuruluyor mu? Su aralar kime gitsem ip tv kullaniyor

Peki bu bein connect uygulamasi beinsoprt1 i falan ücretsiz gösteriyormu maclari izlemek için iyi olur varsa eğer bide ücretsiz 1 yıllık abonelik diyor o ne oluyor tam olarak
O verdiği programda bu dedikleriniz yoktu ama kaçak olarak izlenir ya da uygulaması indirilebilir verdigi programda bazı kanallar filmler fln var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar inatbox felan kuruluyor mu? Su aralar kime gitsem ip tv kullaniyor
Kuruluyordur apk kurulumunu destekliyor

xiaomi box ile bunun çok farkı var mı hocam ikisi arasında kaldım hangisini alsam acaba

Geri