Fiyatı / performans açısından iyi bir ürün. Fiyatı da piyasaya göre oldukça iyi. TV Box arayışında olanlar için güzel bir indirim.
Samsung TV için alicam kullanan varmı alınır mı
Fiyatı / performans açısından iyi bir ürün. Fiyatı da piyasaya göre oldukça iyi. TV Box arayışında olanlar için güzel bir indirim.
Ben monitörde kullanıyorum alalı 2 hafta felan oluyor 1900e almıştım idare eder bi cihaz çok akıcı diyemem ama tabi daha önce başka tv box kullanmadım onlara göre nasıldır bilememSamsung TV için alicam kullanan varmı alınır mı
hocam eskı bır monıtormu yoksa yanı vga gırıslı bır monıtormu elınızdekı yoksa hdmı ılemı baglandınız monıtore ve goruntu kalıtesı nasıl acaba ? bu aralar hd uydu alıcısı falan bakınıyorumdaBen monitörde kullanıyorum alalı 2 hafta felan oluyor 1900e almıştım idare eder bi cihaz çok akıcı diyemem ama tabi daha önce başka tv box kullanmadım onlara göre nasıldır bilemem
Hdmi ile bağladım 144hz 1080p bi monitör kasayı satınca boşta kaldı bende tv box bagladimhocam eskı bır monıtormu yoksa yanı vga gırıslı bır monıtormu elınızdekı yoksa hdmı ılemı baglandınız monıtore ve goruntu kalıtesı nasıl acaba ? bu aralar hd uydu alıcısı falan bakınıyorumda
Peki bu bein connect uygulamasi beinsoprt1 i falan ücretsiz gösteriyormu maclari izlemek için iyi olur varsa eğer bide ücretsiz 1 yıllık abonelik diyor o ne oluyor tam olarakHdmi ile bağladım 144hz 1080p bi monitör kasayı satınca boşta kaldı bende tv box bagladim
O verdiği programda bu dedikleriniz yoktu ama kaçak olarak izlenir ya da uygulaması indirilebilir verdigi programda bazı kanallar filmler fln varPeki bu bein connect uygulamasi beinsoprt1 i falan ücretsiz gösteriyormu maclari izlemek için iyi olur varsa eğer bide ücretsiz 1 yıllık abonelik diyor o ne oluyor tam olarak
Kuruluyordur apk kurulumunu destekliyorBunlar inatbox felan kuruluyor mu? Su aralar kime gitsem ip tv kullaniyor
Streamcloud ve inatbox kurdum, 2009 model lcd tv android tv oldu. Nays kullanarak almıştım. Gayet memnunum.Bunlar inatbox felan kuruluyor mu? Su aralar kime gitsem ip tv kullaniyor
xiaomi box ile bunun çok farkı var mı hocam ikisi arasında kaldım hangisini alsam acaba