Nickname önerebilir misiniz?

Tyne06exe

80+
Reaksiyon skoru
24
Selam nickname önermenizi istiyorum Tyne ismimi artık beğenmemeye başladım ve yeni bir nickname istiyorum böyle okunduğu zaman kulağa hoş gelsin benim ismim kaan valorantta razeyi seviyorum bana nickname önerebilirimisiniz

Selam nickname önermenizi istiyorum Tyne ismimi artık beğenmemeye başladım ve yeni bir nickname istiyorum böyle okunduğu zaman kulağa hoş gelsin benim ismim kaan valorantta razeyi seviyorum bana nickname önerebilirimisiniz
ValoRaze

Valo(Reyiz) gibi de okunuyor hem. Çok basit ama unutulmayacak bir şey. Ama kesin başkası almıştır.

Aklıma direkt Kaze geldi Kaan ve Raze'in birleşimi, aynı zamanda rüzgar anlamına gelir Japoncadan. Kaze çok sade kaçıyor diye üstüne editleme yapılabilir size kalmış

Aklıma direkt Kaze geldi Kaan ve Raze'in birleşimi, aynı zamanda rüzgar anlamına gelir Japoncadan. Kaze çok sade kaçıyor diye üstüne editleme yapılabilir size kalmış
çok güzel bir nickname değerlendiricem

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
dobloegzozu3169 saka adin arkasinada istedigin bir şey

Başlasın sallama vakti

Saviyamoo
Yesdaaxu
Asamovi
Asaxwillianus
Ailcoy

Zagros.

Geri