Çözüldü✓ MSI PRO B650-S nasıldır ?

HeiMef

80+
Reaksiyon skoru
27
Selamlar herkese. Ryzen 7 7800X3D ve Rtx 4080 super sistemime anakart olarak msi b650-s wifi anakartı aldım, vatan bilgisayar da 5800 tl bandına düşmüş fiyatı çok uygun geldi. Fakat ekran kartım ve işlemcim ile toplanan hazır sistemler ve youtube da toparlanan sistemler arasında bu anakart ı hiç görmedim. Kötü olmasından mı kaynaklı yoksa farklı bir sebepten mi ? Bilgilendirebilecek var ise sevinirim. (Bu anakart için 2X16 ram tavsiyesi verebilirseniz sevinirim ekstra olarak)

Ekler

• IMG_2503.png
    IMG_2503.png
    615.2 KB · Hit: 64
Kafanızda bir soru işareti olmasın hocam.Sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.İmzama göz atın isterseniz

Mükemmel bir anakart hocam alın np, b650 m de bakabilirsiniz

Kafanızda bir soru işareti olmasın hocam.Sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.İmzama göz atın isterseniz
Teşekkür ederim konuma ilgin için. İmzandaki sisteme yakın bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Şu parçayı şöyle alsaydım keşke dediğin bir parça var mı acaba yoksa memnun musun sonuna kadar acaba ?

Bende dün aldım, şimdi oc deniyorum genel olarak güzel duruyor, fiyatında bu segment yok zaten.

Teşekkür ederim konuma ilgin için. İmzandaki sisteme yakın bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Şu parçayı şöyle alsaydım keşke dediğin bir parça var mı acaba yoksa memnun musun sonuna kadar acaba ?
sıvı soğutucu kasa uyumuna dikkat etmek gerek.ram çakışması oldu bende.onun dışında her şey süper

sıvı soğutucu kasa uyumuna dikkat etmek gerek.ram çakışması oldu bende.onun dışında her şey süper
Şu an imzanızdaki hali nihai hali midir acaba kasanın ? İmzadaki ramler uyumsuzluğu gidermek için geçtiğiniz ramler midir?

Şu an imzanızdaki hali nihai hali midir acaba kasanın ? İmzadaki ramler uyumsuzluğu gidermek için geçtiğiniz ramler midir?
evet şu an kullandığım sistem bu.sıvı soğutucu kasaya uymayıp ramler ile çakıştığı için kasanın üstüne vida ile değil plastik bağcık ile tutturdum

Selamlar herkese. Ryzen 7 7800X3D ve Rtx 4080 super sistemime anakart olarak msi b650-s wifi anakartı aldım, vatan bilgisayar da 5800 TL bandına düşmüş fiyatı çok uygun geldi. Fakat ekran kartım ve işlemcim ile toplanan hazır sistemler ve youtube da toparlanan sistemler arasında bu anakart ı hiç görmedim. Kötü olmasından mı kaynaklı yoksa farklı bir sebepten mi ? Bilgilendirebilecek var ise sevinirim. (Bu anakart için 2X16 ram tavsiyesi verebilirseniz sevinirim ekstra olarak)
Seçtiğiniz anakart 7800x3d gibi bir işlemciyi rahatlıkla besleyebilir ve 5800 TL lik fiyatı ile rakibi yok gayet uyguna almışsınız.
Hazır sistemlerde kullanılmamasının nedeni ise maliyet genelde giriş seviye mATX anakart tercih ederler bu anakartı hazır sisteme koyması o mağazanın zararına olacaktır. Sistemde uzun ömürlük açısından mutlaka 360mm bir soğutucu kullanmanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,049
Üyeler
185,215
Son üye
NoobyOne
Geri