FORZA HORIZON 5 COKUYOR

heraishere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
269
Merhaba , forza horizon 5 oynuyorum durduk yere oyun bi anda çöküyor. Hata vs. de vermiyor. Oyun HDD'ye kurulu ve bazenleri dusuk bant genisligi uyarisi veriyor. Baska hicbir hata almiyorum. Sistemim şu şekilde;

R5 5500
32 GB 3600 MHZ CL 18 RAM
RTX 4060 8 GB
ASUS B450M A PRO MAX II
ADATA LEGEND 800 , 500 GB SSD
SEAGATE 1 TB 7200 RPM HDD

KNK Forza da bu aralar genel bi hata var bi araç var adamlar modla falan aşırı hızlandırıp harita dışına kadar ucuruyor arabayı sunucu çöküyor. Ofline a geç çökmez

KNK Forza da bu aralar genel bi hata var bi araç var adamlar modla falan aşırı hızlandırıp harita dışına kadar ucuruyor arabayı sunucu çöküyor. Ofline a geç çökmez
Daha oyuna yeni başladım. Offline mordayım o yüzden dolayı.

Oyuna yeni başladın ve bunu yaşıyorsun hmm.

Oyunun bulunduğu diski takıp çıkart oyuna tekrar gir bilgisayarın için optimize ediliyor diye bir şey yazıcak onu bekle.

Oyuna yeni başladın ve bunu yaşıyorsun hmm.

Oyunun bulunduğu diski takıp çıkart oyuna tekrar gir bilgisayarın için optimize ediliyor diye bir şey yazıcak onu bekle.
Microsoft indirilen bir oyunu taşımanın yolu var mı sedye taşıyayım oyunu.

Merhaba , forza horizon 5 oynuyorum durduk yere oyun bi anda çöküyor. Hata vs. de vermiyor. Oyun HDD'ye kurulu ve bazenleri dusuk bant genisligi uyarisi veriyor. Baska hicbir hata almiyorum. Sistemim şu şekilde;

R5 5500
32 GB 3600 MHZ CL 18 RAM
RTX 4060 8 GB
ASUS B450M A PRO MAX II
ADATA LEGEND 800 , 500 GB SSD
SEAGATE 1 TB 7200 RPM HDD
hdd kullanan var mı hala

UP UP

Sorun hala devam ediyor. M2 SSD'ye taşıdım oyunu. Ortalama 20-30 dakikada oyun crash veriyor. Kullanımlara baktığımda ısı sınırında veya kullanım sınırında olan herhangi bir parça yok.

oyun dosyalarını doğrulayın. veya belgelerden oyun dosyalarını silin

Geri