❌İndirim Bitti! Clash of Clans Bedava 300TL Oyun İçi Satın Alım

ülke sorunu var ya , mobil veri ile deneyin oluyor demişler bende olmadı siz de deneyin isterseniz, türkiye vpn si bile denedim, çözebilen etiket atabilir mi?

edit: çözebilirsem direkt başka supercell oyununa pass alabiliyorum

Son düzenleme:
Hocam benim hesabım play games'e bağlı değil. Supercell ID'ye bağlı. Play games betaya kaydoldugum e-posta oyuna girince sıfır hesaba bağlanıyor. Oradan kendi Supercell ID hesabıma geçiyorum. Ondan mı olmuyor indirim? Bu Supercell ID'ye bağlı olan hesaplar Play Games'e bağlanmıyor mu? @Checkmate
benim de supercell id ye bağlı hocam ama indirimi kullandım müşteri hizmetleri varsa ona sorun

ülke sorunu var ya , mobil veri ile deneyin oluyor demişler bende olmadı siz de deneyin isterseniz, türkiye vpn si bile denedim, çözebilen etiket atabilir mi?

edit: çözebilirsem direkt başka supercell oyununa pass alabiliyorum
hocam farklı bir gmail hesabı denedim satın aldım. sende başka bir hesapla dene istersen

Eyvallah bende arka plan aldım.
hangisini aldınız hocam. kararsız kaldım. Gölge baya iyi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu programı indirip hesabınızı girin 300TL oyun içi satın alımı bedavaya yapabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Arkaplanlar 279TL arkaplan alacağım :peepokalp:
Teşekkürler hocam. Hangi arkaplanı aldınız

hangisini aldınız hocam. kararsız kaldım. Gölge baya iyi gibi

Teşekkürler hocam. Hangi arkaplanı aldınız
Gölge olanı aldım ben.

Hocam bunun için pc den mi girmek gerekiyor clash a bilen varsa söyleyebilir mi

Bende altın bilet çektim eywallah hocam ben konumu abd yapmıştım önceden kalmıştı öyle 10 dolar olarak verdi indirimi altın bilette 7 dolardı 3 dolar araya kaynadı ama en iyisi oydu gibi

Hocam bunun için pc den mi girmek gerekiyor clash a bilen varsa söyleyebilir mi
evet

Geri