yd 14 pro max vs tr 12 pro max

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
sizce hangisi 14 pro max yerine 12 pro max alınır derseniz nedeni ne olur almayadan
dönüş yapıcam gelirken almayı dusunuyordum yine de sormak istedim kayıt ettirme parası cok yükselmiş cünkü

14pm tabii ki yanına da 6s/7 alırsın kullanırsın

TR cihaz ile YD cihaz karşılaştırılmaz. YD kullanıma razı mısın değil misin? İleride 4+4 ay olan sürenin düşmesini göze alıyor musun? 2. cihaz olarak 6, 7, 8, Se gibi ufak cihaz alacaksan üzerine birde Powerbank alman gerekecek bunu göze alıyor musun? Bunlar okeyse 14 Pro Max.

TR cihaz ile YD cihaz karşılaştırılmaz. YD kullanıma razı mısın değil misin? İleride 4+4 ay olan sürenin düşmesini göze alıyor musun? 2. cihaz olarak 6, 7, 8, Se gibi ufak cihaz alacaksan üzerine birde Powerbank alman gerekecek bunu göze alıyor musun? Bunlar okeyse 14 Pro Max.
hali hazırda evde yıllardır yatan 6s plus var o zaman 14 ü almam daha mantıklı

bir şey sorucam yd cihazın yanına bi iph 8 falan alsam normal telefon gibi 15 prodan çağrı alabiliyor muyum

burada ortalama 500€ civarındalar daha uyguna bulabilme sansım var mı sizce almanya da tanıdığım falan yok gelen alışveriş yapan varsa yardımcı olursa cok sevinirim

sizce hangisi 14 pro max yerine 12 pro max alınır derseniz nedeni ne olur almayadan
dönüş yapıcam gelirken almayı dusunuyordum yine de sormak istedim kayıt ettirme parası cok yükselmiş cünkü
Şu an YD telefonlar için süre güzel, ilerde belki düşer ama o risk alınır bence. Her türlü YD 14 Pro Max derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,459
Üyeler
195,006
Son üye
hasantahsinay
Geri