hali hazırda evde yıllardır yatan 6s plus var o zaman 14 ü almam daha mantıklıTR cihaz ile YD cihaz karşılaştırılmaz. YD kullanıma razı mısın değil misin? İleride 4+4 ay olan sürenin düşmesini göze alıyor musun? 2. cihaz olarak 6, 7, 8, Se gibi ufak cihaz alacaksan üzerine birde Powerbank alman gerekecek bunu göze alıyor musun? Bunlar okeyse 14 Pro Max.
bir şey sorucam yd cihazın yanına bi iph 8 falan alsam normal telefon gibi 15 prodan çağrı alabiliyor muyumTR cihaz ile YD cihaz karşılaştırılmaz. YD kullanıma razı mısın değil misin? İleride 4+4 ay olan sürenin düşmesini göze alıyor musun? 2. cihaz olarak 6, 7, 8, Se gibi ufak cihaz alacaksan üzerine birde Powerbank alman gerekecek bunu göze alıyor musun? Bunlar okeyse 14 Pro Max.
Evet alabilirsinbir şey sorucam yd cihazın yanına bi iph 8 falan alsam normal telefon gibi 15 prodan çağrı alabiliyor muyum
burada ortalama 500€ civarındalar daha uyguna bulabilme sansım var mı sizce almanya da tanıdığım falan yok gelen alışveriş yapan varsa yardımcı olursa cok sevinirimTR cihaz ile YD cihaz karşılaştırılmaz. YD kullanıma razı mısın değil misin? İleride 4+4 ay olan sürenin düşmesini göze alıyor musun? 2. cihaz olarak 6, 7, 8, Se gibi ufak cihaz alacaksan üzerine birde Powerbank alman gerekecek bunu göze alıyor musun? Bunlar okeyse 14 Pro Max.
15 pro 256 gb fiyatı ne durumdaburada ortalama 500€ civarındalar daha uyguna bulabilme sansım var mı sizce almanya da tanıdığım falan yok gelen alışveriş yapan varsa yardımcı olursa cok sevinirim
3.bir telefonda mı lazım oluyorEvet alabilirsin
Alabiliyorsun ama internetine bağlı olman gerekiyor.bir şey sorucam yd cihazın yanına bi iph 8 falan alsam normal telefon gibi 15 prodan çağrı alabiliyor muyum
şimdi iphone 8 tr cihaz simkartı ona taktım hotspot açtım 15 pro ile bağlandım böyle mi yapmam lazımAlabiliyorsun ama internetine bağlı olman gerekiyor.
Evetşimdi iphone 8 tr cihaz simkartı ona taktım hotspot açtım 15 pro ile bağlandım böyle mi yapmam lazım
bunun dezavantajlı durumları nedir peki
Şu an YD telefonlar için süre güzel, ilerde belki düşer ama o risk alınır bence. Her türlü YD 14 Pro Max derim.sizce hangisi 14 pro max yerine 12 pro max alınır derseniz nedeni ne olur almayadan
dönüş yapıcam gelirken almayı dusunuyordum yine de sormak istedim kayıt ettirme parası cok yükselmiş cünkü