Biosu önceden güncellemiştim işlemcimi r5 5600 e yükseltince anakartıma uygun olmadığını söylediler düşürmek istedim fakat 7,2 sürümünden 7,1 sürümüne düşüremiyorum
hocam sen söylenene değil anakartın sitesindeki desteklemeye bak bende ex a320 gaming var bende güncelledim şu an r5 5600 var takır takırda destekliyor şükür
hocam sen söylenene değil anakartın sitesindeki desteklemeye bak bende ex a320 gaming var bende güncelledim şu an r5 5600 var takır takırda destekliyor şükür
Merhaba dostlar, 2 gün önce bir sistem yükseltmesi ile 4060 ekran kartı, R5 5600 ve MSI 650W yaptım. Sistemde şu an herhangi bir sorun gözükmüyor CS2 PUBG Valorant gibi oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. FPS falan da normal fakat bugün Call of Duty Warzone yükledim, oyun ilk giriş...
usta o konunu gördüm de hani bilgim olmadğı için yorum yapamadım ama o kapanmayı işlemciden yapabilir ramden yapabilir ekran kartı olur psu yapa işlemcin 85 demişsin belki ondan belki oyuna girince ssd yüke biniyor render atamıyor falan çok neden var