Asus oyuncu leptopları alınır mı ?

Trabzonli

80+
Reaksiyon skoru
94
Evim pek güvenli olmadığı için leptop almak istiyorum 4060 li. Bu tarz 40 50 bin tl lik leptoplar 1080 p de güzel oyun deneyimi sunar mi? Daha önce de çok eski leptopum vardı 840 gt ekran kartlı o bile gta açıyordu 50 60 fps en düşük ayarlarda bu tarz bi leptop yüksek grafikli oyun deneyimi sunar mi? Yoksa ne olursa olsun masaüstü mu almamı önerirsiniz

Evim pek güvenli olmadığı için leptop almak istiyorum 4060 li. Bu tarz 40 50 bin TL lik leptoplar 1080 p de güzel oyun deneyimi sunar mi? Daha önce de çok eski leptopum vardı 840 gt ekran kartlı o bile gta açıyordu 50 60 fps en düşük ayarlarda bu tarz bi leptop yüksek grafikli oyun deneyimi sunar mi? Yoksa ne olursa olsun masaüstü mu almamı önerirsiniz
Eğer o tarz bir durum varsa laptop en mantıklısı olacaktır bunu öneririm

Bu leptop performans olarak sizce yeterli olur mu

Ya bu bütçedeki laptoplara insan neden 1tb ssd koymaz anlayamıyorum 500gb bu devirde çok az değil mi

Peki ssdyi de ram gibi yükseltebilir miyim alsam
Acer ram ve ssd yükseltmesine izin veriyor. Başka hiçbir şeye dokunmadan sadece bu parçaları değiştirmeniz lazım. Bir diğer önerim ise garantilik bir durum olursa eski parçalarını takıp o şekilde gönderin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri