Splixson
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,451
renk seçimi ve puntobirincisi geliştirilirse mükemmel olur
renk seçimi ve puntobirincisi geliştirilirse mükemmel olur
1Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hangisi size göre daha iyi logo şömine sektörü için hazırlanacak daha önce konu açmıştım en sevilen font ile yaptım
1.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hangisi size göre daha iyi logo şömine sektörü için hazırlanacak daha önce konu açmıştım en sevilen font ile yaptım
Sosyal medya , website favicon , website anasayfa logosune logosu bu
Punto derken yazının boyutu kücük mü buyuk murenk seçimi ve punto
büyük veya fonttan kaynaklı böyle duruyorPunto derken yazının boyutu kücük mü buyuk mu
bana küçük geldi la ama font kalın font o yüzden öyle görmüşsündür.büyük veya fonttan kaynaklı böyle duruyor
bir de logo burda büyük ama sosyal medyada tam oturuyorbana küçük geldi la ama font kalın font o yüzden öyle görmüşsündür.
sağolun hocam önerin var mı peki? şu ateş logosu ile
sağolun hocam öneriniz var mı peki?
o ateş logosunu ne yapayim sence kırmızı tamam güzel ama o ateş logosu kötülüyor cidden sankiKişisel tercihim ikinciden yana olurdu bu logoya kırmızı tonu çok fazla yakışmış fontta güzel seçilmiş. Biraz gerçekçi bir logo gibi duruyor. (Büyük bir firma logosu anlamında)
Birinci seçenekte ayrı kalır bi yanı yok yarış pisti için lastik üreten firmaların logosuna benzemiş az çok öyle bir hissiyat verdi.
1.cisi en iyisi 2.Flash çakmak gazı logosu gibi olmuş 3 ve 4 çok sade.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sence logolu mu olmalı yoksa logosuz mu sade bir şey istiyorum ben1.cisi en iyisi 2.Flash çakmak gazı logosu gibi olmuş 3 ve 4 çok sade.
ateş logosundan bahsediyorumsence logolu mu olmalı yoksa logosuz mu sade bir şey istiyorum ben
valla hiç logo çizmedim ne desem boşsağolun hocam önerin var mı peki? şu ateş logosu ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağolun hocam öneriniz var mı peki?