CahitED
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuşları
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
https://www.amazon.co.uk/AJAZZ-Keyb...s-Detachable-Mac-LightGrey/dp/B0BR34V1N5?th=1%75-80 modelleri var mı?
Ne kadara satıyorsunuzben ürüne sevdim ama zamanında ikl tane almıstım o yüzden diğer klavyeyi suanda 0 olarak satıyoum ama ürün güzel brown swich tavsiye ederim
Brown ve red arasında nasıl bir fark var sence? Bide nekadara satıyorsun ilan var mı?ben ürüne sevdim ama zamanında ikl tane almıstım o yüzden diğer klavyeyi suanda 0 olarak satıyoum ama ürün güzel brown swich tavsiye ederim
var hocam brown bi tık daha tok ses çıkarıyor ve redin aksine geri tepmesi var ama ilanı ikinci el bölümünden aratarak veya bana özelden yazarak konusabilirsiniz burda paylasırsam ceza yerimBrown ve red arasında nasıl bir fark var sence? Bide nekadara satıyorsun ilan var mı?
evet hocam hotswapHot swap mı bu değilmi
ne kadarben ürüne sevdim ama zamanında ikl tane almıstım o yüzden diğer klavyeyi suanda 0 olarak satıyoum ama ürün güzel brown swich tavsiye ederim
özelden yazın hocam konusalımne kadar