İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Hocam oyundan bahsediyoruz victusta 80 w sohutabiliyor Oyunlarda. Ama oyunda 200 w Total gördüğü anda loq throttle yer
victus benim 65 wattı soğutamıyor :D arkadaşlarda da öyle tabi bazıları başka şeyler için kullanıyor onların umrunda değil zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yabani hayvanlar gibi kendi kendinizi yemeye devam edin iyi geceler .
sizde bu bilgisizliğiniz ile umarım hayatta kalırsınız.

tabi kanıtlayamadı bize laf atıyor her türlü argüman sunuyorum.

hocam öyle olsaydı testlerde limit yerdi değil mi? ama victus kadar bir limit söz konusu olmuyor cihazda olsaydı R23 testinde başlınca yüksek sıcaklıklara çıkardı.
Hocam celisiyorsunuz dediginiz ile. Zaten düşük adaptör koyduğu için ısınmıyor diyorum. Siz buna fazla adaptör koyar iseniz CPU+gpu stress testte 105 görür artık kabullenin ısrar etmeyin bu gerçek ilede loq victustan hala iyi oluyor lütfen 1 saattir aynı şeyi tekrarlıyorum

hocam öyle olsaydı testlerde limit yerdi değil mi? ama victus kadar bir limit söz konusu olmuyor cihazda olsaydı R23 testinde başlınca yüksek sıcaklıklara çıkardı.
Hocam mümkünse aynı testleri loq içinde 4-5 cihazdan yaptırabilir misiniz isterseniz ben kullanan 1 arkadaşın ismini atıyım belki o yapar

Test sonucunda limit yiyorsa victustaki gibi açık açık yazalım yemiyorsa da yazalım

@ProfessionWolf

victus benim 65 wattı soğutamıyor :D arkadaşlarda da öyle tabi bazıları başka şeyler için kullanıyor onların umrunda değil zaten.

sizde bu bilgisizliğiniz ile umarım hayatta kalırsınız.

tabi kanıtlayamadı bize laf atıyor her türlü argüman sunuyorum.
biz bilgisizliğimizle geçiniriz bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama siz inatçı keçiler gibi bir şeyi savunmaya devam edin kendi cohazınızın (6 arkadaşınız mı artık neyse onların cihaznnın) hatalı olduğunu öğrenmeyin

Testlerde yemiyor zaten hocam oyunda yiyor apaçık ortada

Hocam mümkünse aynı testleri loq içinde 4-5 cihazdan yaptırabilir misiniz isterseniz ben kullanan 1 arkadaşın ismini atıyım belki o yapar

Test sonucunda limit yiyorsa victustaki gibi açık açık yazalım yemiyorsa da yazalım

@ProfessionWolf
kızmayında bunu niye ölüm kalım meselesine çevirdinizki hocam milletin bilgisayarı termal kısıtlama yese ne yemese ne laftan anlamıyorlar ise siz niye kendinizi zorluyosunuzki?

@ProfessionWolf
valla başından okumaya üşendim hocam kısaca açıklar mısınız arkadaşlar neyi tartışıyor

@ProfessionWolf
Burun hocam CPU+gpu
Screenshot_2024-03-31-13-12-11-337_com.google.android.youtube.jpg

Hocam celisiyorsunuz dediginiz ile. Zaten düşük adaptör koyduğu için ısınmıyor diyorum. Siz buna fazla adaptör koyar iseniz CPU+gpu stress testte 105 görür artık kabullenin ısrar etmeyin bu gerçek ilede loq victustan hala iyi oluyor lütfen 1 saattir aynı şeyi tekrarlıyorum
hocam ben diyorum ki GPU ile CPU yu aynı anda besleyemediği için yapıyor bu limiti ama güzel bir adaptör ile bu limiti koymaz ısınsaydı o limit olmayıp test de ısınırdı değil mi?

kızmayında bunu niye ölüm kalım meselesine çevirdinizki hocam milletin bilgisayarı termal kısıtlama yese ne yemese ne laftan anlamıyorlar ise siz niye kendinizi zorluyosunuzki?
Hocam ben gerçek ne ise merak ediyorum :)
hiçbirini kullanmama rağmen , tabii ki HP ye karşı önyargım var onu da açıkça yazayım

biz bilgisizliğimizle geçiniriz bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama siz inatçı keçiler gibi bir şeyi savunmaya devam edin kendi cohazınızın (6 arkadaşınız mı artık neyse onların cihaznnın) hatalı olduğunu öğrenmeyin
tabi canııım 4 farklı model 8 kişiyiz hepimizin cihazı sorunlu :ROFLMAO:

Hocam ben gerçek ne ise merak ediyorum :)
hiçbirini kullanmama rağmen , tabii ki HP ye karşı önyargım var onu da açıkça yazayım
gerçek şu ki victusun belinde ki limit su getiren eşşekden farkı yok hayvan cağıza depo taşıtıyolar resmen.

Geri